in ,

Agyhalál – “Szánalmas, jobbágymentalitású senkik vagytok” – így gyalázza a fideszeseket Bálint NatáLia operaénekesnő

“Munkanélküli félhullák”, “elbutult közönyös rabszolgák”, “gerinctelen, szervilis, gyáva jobbágyok”

“Munkanélküli félhullák”, “elbutult közönyös rabszolgák”, “gerinctelen, szervilis, gyáva jobbágyok” – ilyen jelzőkkel illeti Bálint NatáLia, keszthelyi születésű, világot járt operaénekes a Fideszt támogató jobboldali embereket nyilvános Facebook-posztjában azután, hogy a kormánypártok jelöltje kiütéses győzelemmel nyert mandátumot az összellenzéki jelölttel szemben, a vasárnapi keszthelyi időközi önkormányzati választáson. A szabadúszó művész sokszor kéretlen elemzéseiben foglalkozik migrációval, családon belüli erőszakkal, sajtószabadsággal, még portálunk átkeresztelésének és minősítésének is szentelt bejegyzést. Fideszes politikusokat és jobboldali, Fideszt támogató embereket alpári stílusban becsmérlő megszólalásai a hétvégén értek csúcspontra. 

Keszthelyen a 6-os számú egyéni választókerületben azért kellett megismételni a képviselőválasztást, mert októberben szavazategyenlőség alakult ki a Fidesz jelöltje és a KÉVE névre keresztelt civil szervezet, egyébként ellenzéki pártok által támogatott jelöltje között. A megismételt választásnak az volt a tétje, hogy milyen irányba változik a grémium aránya. Ha a KÉVE jelöltje nyerte volna a választást, megüresedett listás helyére ellenzéki politikus ülhetett volna. Így azonban tovább romlott az arány, 8:3-ra. A Fidesz-KDNP jelöltje, Sáringer-Kenyeres Marcell 332 szavazatot kapott, amivel fölényesen nyert, mert az MMM helyi Kossuth-körének elnöke, Molnár Tibor csupán 260 ikszet gyűjtött be, ami  56-44 százalékot jelent.

BÁLINT NATÁLIA KORÁBBAN SEM FOGTA VISSZA MAGÁT

A keszthelyi születésű operaénekesnő szívesen foglalkozik politikával. Honlapjáról kiderül, hogy több vasat tart a tűzbe, hogy mindig legyen mivel szerepeljen. Amellett, hogy operaénekes és már a könnyűzenében is utazik, közgazdász és nemzetközi kapcsolatok-elemző. Kiemelt érdeklődési területei többek között a politikai kommunikáció és a szociálpszichológia, melyeket a közösségi médiában igyekszik ötvözni.

Csak néhány korábbi nyilvános bejegyzését tekintettük át, az is sok volt. A művésznő eddig sem csinált titkot abból, mi a véleménye több millió magyar emberről, akik nem az ő szélsőjobboldali, egyben liberális politikai nézeteit vallják: mi vagyunk a “nárcisztikus pszichopaták”, gyűlölködő pszichopaták, akik a “hazaszeretet megjátszani is bénák”.

Keszthely megválasztott polgármesterét titulálta már “keszthelyi Kim Jong Un-nak”, a keszthelyi önkormányzatban dolgozókat “titkolt életrajzú táskahordozóknak”, akik “még egy általános iskolai szavalóversenyen elért eredményt sem tudnak felmutatni”.

Bálint NatáLia nagyon várta a vasárnapi időközi választást. Annyira, hogy naponta több posztban is kampányolt az ellenzéki jelölt mellett. De ez is kevésnek bizonyult.

 

“SZEMBE KÖPTÉTEK A FESTETICSEK HAGYATÉKÁT” – ÜZENTE A KESZTHELYI VÁLASZTÓPOLGÁROKNAK A MŰVÉSZNŐ

Miután vasárnap támogatottja, Márki-Zay Péter keszthelyi klónja vereséget szenvedett, az operaénekesnő nekiment a keszthelyieknek, amiért azok szerinte “benyaltak a hatalomnak”.

Keszthelyen újfent győzött a manipuláció, az aljasság, a hazugság, a közöny és az ostobaság

– írta nyilvános Facebook-üzenetében.

 

 

Majd válogatott szitkokat szórt a Fidesz jelöltjére szavazókra, és azokra is, akik nem mentek el a vasárnapi időközi választásra. Szerinte az utóbbiak gyáva senkik, akik a Balatont sem érdemlik meg.

Szeretettel küldöm az alább linkelt dalt nektek, drága “Kislányok, kisfiúk, kismamák, Munkanélküli félhullák, Elbutult közönyös rabszolgák”, akik ma úgy gondoltátok, hogy inkább nem akartok renitens körzet lenni Keszthelyen, ezért benyaltok a hatalomnak. Lehettetek volna tökös társaság, ehelyett szánalmas, jobbágymentalitású senkik vagytok, akik az otthonmaradásotokkal vagy a gépezet újabb tagjára leadott szavazatotokkal szembeköptétek a Festeticsek hagyatékát! Gerinctelen, szervilis, gyáva jobbágyok! Nem érdemlitek meg a Balatont, el is veszik tőletek”

– fogalmaz finoman és cizelláltan a művésznő.

Úgy folytatja, hogy nekik egyébként mindegy, majd lemeccselik a Keszthelyen élők, ahogy akarják, de végül úgyis nekik lesz igazuk. Mert, mindig annak lett igaza, “aki szembe mert szállni a hatalommal, pláne ha az a hatalom pártállami, bolsevik trógerekből állt”. Pontosan ezért nem fogja feladni, hanem majd ő küzd, azokért is, akik nem érdemlik meg.

Csak azon túl, hogy gyáva szerencsétlenek vagytok, még ostobák is. De nem adjuk fel, értetek is küzdeni fogok a továbbiakban is

– írja Bálint NatáLia.

KUTYAGYILKOSSÁGGAL IS BEVÁDOLTA A FIDESZESEKET AZ ÁLMOKAT TEMETŐ MŰVÉSZNŐ

Az énekesnő, újabban kampány-aktivista még a választás másnapján is fontosnak tartotta megszólalni és támogatásáról biztosítani -nyilvános bejegyzésben – a vereséget szenvedett ellenzéki álcivil képviselőjelöltet.

 

Már csak azért is, mert nemcsak a választás elveszítését kell túlélnie, hanem szeretett kutyája elveszítését is, akit NatáLia szerint bizonyára gyűlölködő fideszesek mérgeztek meg. Mert ezek ilyenek, már az ő anyukájának a kutyáját is megmérgezték, amikor szóvá tette az utcájuk csapadékvíz elvezetési problémáit. Meg hát szegény kereszténygyűlölő Niedermüller Péter is döglött patkányt kapott.

Nem mondom, hogy van összefüggés a kutyusok halála és a gazdik közéleti szerepvállalása között, de tudva, hogy Niedermüller Péter miatt egy kis fehér patkányt öltek meg a fideszesek, valamint az állatkínzást a törvényeikkel nem büntetik, bármit kinézek azok elvbarátaiból is

– vélekedik NatáLia.

A PESTISRÁCOK YOUTUBE-CSATORNÁJÁNAK LETILTÁSÁT SEM HAGYTA SZÓ NÉLKÜL

Az operaénekesnő az elmúlt napokban kifejezett eszme futtatásai között portálunk Youtube-csatornájának letiltását is méltó eseménynek tartotta egy kis elemzésre.

Ezt megelőzően pedig új névvel is illette csapatunkat, mint “Premenstruációs Szindróma”.

Bálint NatáLia örömét fejezte ki, amiért ha csak időszakosan is, de megszabadultak a “szintalatti, diáklányok bugyiját mutogató álhír- és trollgyár” videóitól legalább. De azt is megjósolta, hogy sajnos vissza fogjuk kapni a videómegosztó felületet, ellenkező esetben az óriás techcégek, mint a YT vagy a Facebook csak magukkal szúrnának ki, és nem hülyék.

A művésznő szerint “ide a rozsdás bökőt”, hogy egy-két héten belül, a legnagyobb videómegosztón is visszatérünk mi, “kormánykanálisok”.

Vezető kép: operamusica.com

 

(Füssy Angéla, pestisracok.hu)

 

Oszd meg másokkal is!

 

Menczer: a Momentum bármikor, bárkinek odadobná a külhoni magyarokat, és ugyanígy tenne veled is! (videó)

Nyílt levél a fideszeseket alpári módon gyalázó Bálint NatáLia operaénekesnőnek