in ,

Agyhalál – Rékasi Zsigmond ügyében is bakot lőtt az ellenzéki média

Na, akkor ezt is tisztáztuk

RÉKASI ZSIGMOND ÜGYÉBEN IS BAKOT LŐTT AZ ELLENZÉKI MÉDIA

 

A pénteki nap folyamán megjelent hírekkel ellentétben Rékasi Zsigmondtól egyáltalán nem azért vették el a számítógépét, mert diáktüntetésen vett részt. A fiú ellen rongálás miatt indítottak eljárást, ugyanis graffitizésen kapták. Ilyenkor az az eljárás, hogy lefoglalják a számítógépét/laptopját is az illetőnek, mert a graffitisek általában „tageket” használnak a képeiknél és szeretik megörökíteni fényképen is a műveiket. (Így tehát bizonyítékot találhat a rendőrség.) Azt gyanítják, hogy legalább egy tucat kép, graffiti köthető Rékasi Zsigmondhoz. A rendőrség egyébként rövid időn belül visszaadja a fiú számítógépét.

Ismét bakot lőtt a balliberális médiagépezet, amely kétségbeesetten igyekszik elhitetni, hogy az egy héttel ezelőtti, budapesti diáktüntetés-féleség miatt foglalta le a rendőrség az ismert aktivista, Rékasi Zsigmond számítógépeit. Az igazság ennél sokkal prózaibb – olvasható a Pesti Srácok cikkében.

Az egykori színészházaspár, Rékasi Károly és Détár Enikó fiának laptopját ugyanis azért kobozták el, mert egy rongálási ügyben – graffitizés – folytat ellene eljárást a hatóság. Rékasi Zsigmond a „magyarországi elnyomó rendszert” sejteti a történtek mögött, holott a háttérben csak egy piti, gyermeteg vétség áll, amelyért vélhetőleg felelnie kell majd.

Az ügyben a nyomozás október elején kezdődött, és az nincs semmilyen összefüggésben a múlt heti demonstrációval – tudta meg a portál.

A Telkiben felnőtt, jólétben szocializálódott ismert aktivista, Rékasi Zsigmond megrázó erejűnek szánt beszámolójában adta a világ tudtára, hogy a rendőrök „külön megvárták, hogy édesanyja egyedül legyen a lakásukban, és akkor törtek rá Détár Enikőre”.

Fotó: Facebook

A Rékasi-Détár csemetének rongálás miatt kell felelnie a hatóságok előtt

A Pesti Srácok által „ifjú forradalmárként” aposztrofált fiatal hozzátette: „Felháborító, ami ebben az országban megy, Tenni kell az elnyomó rezsim ellen. Nem fogom hagyni magam.„

Arról egy szót sem ejtett, hogy egy teljesen más ügy miatt járt nála a rendőrség, a bejegyzéshez hozzászóló ismerősei pedig egyöntetűen az ”orbáni diktatúra„ újabb mártírjának látják/láttatják az ifjabb Rékasit.

A rongálás miatt indított ügyben október 10-e óta folytat nyomozást a Budaörsi Rendőrkapitányság, de az eljárásban még nem tartottak gyanúsítotti kihallgatást.

Ha utóbbira beidézik az egy héttel ezelőtti diáktüntetéshez hasonló megmozdulások rendszeres résztvevőjeként ismert Rékasit – aki szinte ”állandó biodíszlete„ a Városliget rehabilitációja miatt szervezett, egyre értelmezhetetlenebb célú balhéknak is – akkor az izgága kis bajkeverő ráébredhet, hogy nem az általa vélelmezett orbáni diktatúra, hanem saját maga áldozata – írja az esetről szóló tudósításában a pestisracok.hu.

(forrás:magyaridok.hu)

Hahó libsik! – Megszűnhetnek a várólisták a reprodukciós eljárásban

ELLENÁLLÁS -A Stop Soros törvényjavaslatról tájékoztatja az állampolgárokat a miniszterelnök