in ,

Agyhalál – Országjárása során több embert megfertőzhetett a koronavírusos Feriné

Az elmúlt pár napban számos helyen megfordult Gyurcsány Ferenc felesége, aki az egyeztetések során a maszkról is megfeledkezett.

Mint arról a tegnapi napon a 888.hu is beszámolt, Dobrev Klára koronavírusos lett, erről maga a DK-s képviselő számolt be Facebookon közzétett bejegyzésében pénteken.

Gyurcsány Ferenc felesége ezt megelőzően azonban számos településen járt a koronavírus-járvány harmadik hulláma közepette, és közben több baloldali politikussal is védőmaszk nélkül egyeztetett.

A Mandiner utánakeresett, hogy Gyurcsányné hova utazott el, és kikkel találkozott országjárása során.

Első állomása Szeged, azon belül is Botka László irodája volt. Ezt követően Szombathelyen, Nemény András polgármesternél is megfordult, de egyeztetett Czeglédy Csabával is, majd Dunaújvárosban, a helyi jobbikos vezetésnél is látogatást tett.

Dobrev Klára a Botka Lászlóval, Nemény Andrással és a dunaújvárosi jobbikos vezetéssel való tárgyalása közben sem viselt védőmaszkot, ahogy az alábbi fotókon látható politikusok közül többen.

Íme a térkép képekkel illusztrálva, hogy az elmúlt pár napban hol, mikor és kikkel találkozott a Covid-fertőzött Dobrev:
(888.hu)
Oszd meg a barátaiddal is!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Bohár Dani megsemmisítő írása Fegyőrről: Fekete-Győr András szellemi kihívásai

Kinek a szégyene? Négy éve menekül az igazságszolgáltatás elől Czeglédy Csaba