in ,

Agyhalál: mobil klímaerdő és méhlegelő után most államot alapítana Karácsony Gergely

Karácsony Gergelynek is sikerült megragadnia az államalapítás ünnepének lényegét

 

Karácsony Gergelynek is sikerült megragadnia az államalapítás ünnepének lényegét: Orbán. Lényegében ennyivel is összefoglalhatnánk a főpolgármester augusztus 20-ai köszöntőjét, amelyet szabadon közzétéve arról értekezett, hogy valójában elképesztő elnyomás alatt élünk, és a “kevesek uralma” kettészakította az országot. Ezután következett a nagy bejelentés: új államalapításra, az állam újraalapítására van szükség. Na de vajon ki lehetne az erre alkalmas jelölt? Hát persze, hogy a szivárványkoalíció, élén a főpolgármesterrel, aki eddig legfeljebb méhlegelőket volt képes önerőből “alapítani”.

Gál J. Zoltán ismét odaengedte a számítógéphez Karácsony Gergelyt, aki a lehetőségen kapva rögtön posztolt is egyet az államalapítás ünnepéről. Teljesen önállóan megfogalmazott véleménye, amely saját szellemi tulajdonaként született, önnön véleménye alapján véletlenül épp úgy hangzik, mint Gyurcsány Ferenc és Dobrev Klára “ünnepi” posztjainak összeolvasása, ez azonban ne tévesszen meg senkit, a főpolgármester ugyanis ezúttal tényleg önjáróvá vált. Bejegyzésében Karácsony túlment a Vízivó Ember és felesége gondolatvilágán, amikor bejelentette:

új államalapításra, az állam újra alapítására van szükség.

Hogy ezt úgy kell-e elképzelni, hogy ezután az egész ország egy nagy méhlegelő lesz, esetleg az iparosítás leállításával keletkező mobilerdőként képzeli- e el a főpolgármester, arról nem számolt be posztjában. Helyette csak azt tudtuk meg, hogy a nemzeti összetartozásról posztoló kormánytagok a gyűlöletet, míg a nemzeti ünnepen is elszámoltatásról, földönfutóvá tételről cikkező ellenzék a szeretet képviseli. Ezen logikai paradoxont aztán egy huszárvágással emeli magasabb szintre, a rendszerváltás előtti időkhöz hasonlítva a jelenlegi kormányzást.

 

(pestisracok.hu)

 

 

Add tovább!

Itt a vége? Afganisztán után már az amerikaiak fele nem tartja alkalmasnak az országa vezetésére Joe Bident

Ez már a legalja – Az ellenzék és a sajtója csak gúnyolódni tudott augusztus 20-án