in ,

AGYHALÁL – Liberális író hadovál nemzetvesztésről, amiért Orbán nem engedi be az „agysebészeket”

Pár napja adott interjút Kerékgyártó István író a 24.hu-nak

Pár napja adott interjút Kerékgyártó István író a 24.hu-nak, amelyben pozitív hamburgi élményeit meséli el a migránsozó, ostoba és megtévesztett magyar népnek. Az író megrögzött orbángyűlölő, gyorstalpaló oktatásában pedig elmeséli nekünk, hogy miért is jó a bevándorlás, a fasiszta Orbán-rezsim pedig miért követ el nemzetgyilkosságot a jelenlegi politikájával.

 

A rendkívül élesen látó és aktuális problémákra aktuális válaszokat adó liberális közeg ismét felpezsdült, hiszen múlt vasárnap Kerékgyártó István írt egy szívhez szóló összefoglalást hamburgi útjáról. Kerékgyártó – aki egyébként író – kiváló regényt kerekített a hamburgi kiruccanásáról, amelybe egy-két képzelt beszélgetés is belefért.

Az ő élményei szerint Hamburgnak kifejezetten előnye származott a bevándorlásból, hiszen színesebb és “mediterránabb” lett a migráció hatására. Rengeteg jelzőt hallottunk már a migránsokkal kapcsolatos pozitívumokról, a mediterrán szóval még sajnos nem találkoztunk. Én híve vagyok a mediterrán életérzésnek, de Kerékgyártó úrral ellentétben nem azonosítom a szeméttel, bűnözéssel, kosszal, erőszakolással, vagy például egy áprilisban Hamburgban történt esettel, amikor egy nigeri bevándorló késsel megölte barátnőjét, az egy éves kisgyerekét pedig lefejezte, de kinek mi a gusztusa. A cikk írójának mindez belefér a mediterrán életérzésbe, én begyepesedett konzervatívként a mediterrán hangulatról mást gondolok. Kerékgyártó szerint eddig baj volt a németekkel, a bevándorlás hatására alakulnak át végre normálisabb emberekké, így ír erről a cikkben:

Az egykori dicsőséges Hanza város korábban hideg, olykor gőgös kalmárjai valahogy meglágyultak. Barátságosabbak lettek. Színesebbek, befogadóbbak. Ezt a távolból érkezett idegeneknek köszönhetik, azok hatottak rájuk. (…) Főleg afrikaiak, arabok, ázsiaiak. Beszéltek németül és udvariasak voltak. De a legfontosabb, hogy voltak. Nem úgy, mint a Balaton mellett, ahol éttermek, boltok nem tudtak kinyitni munkaerő hiányában. Ha meg Budapestről lejönnek idénymunkára, akkor a fővárosban van emberhiány.

A cikk szerzője tehát egyből tudja a magyar gondokra is a megoldást, bevándorlást javasol, hiszen az megoldja a munkaerőproblémákat. Az sajnos nem jut eszébe Kerékgyártónak, hogy a beözönlő “mediterrán” testvérek nem feltétlenül dolgoznijönnek, ahogy millió példával lehet ezt igazolni Nyugat-Európából. Az elmúlt években történtek alapján szinte érthetetlen, hogy miért kell erőltetve lenyomni olyasmit az emberek torkán, amelyből nem kérnek és láthatóan megbukott. Akik megtapasztalták a no-go zónák kegyetlenségét, az egyre kevésbé európai jelleget öltő nyugati nagyvárosok hangulatát, nem vágynak az ilyesfajta mediterrán életre. Lehet, hogy a Balatonnál inkább nem kérnénk az ilyen  és ilyen hamburgi munkaerőből sem. Kerékgyártó viszont talán még el is hiszi a saját szavait:

Jót tettek a városnak az újonnan érkezettek, a németek is kicsit lazábbak, bohémebbek, mediterránabbak lettek, az érkezők pedig fegyelmet, rendet, tisztaságot tanultak. Megtanultak együtt élni, mert szükségük van egymásra, ahogy mindig is így volt ez Európában, ha kisebb mértékben is.

Valóban szép ábránd volt a békés egymás mellett élés, az integrálódás, azonban az évtizedekkel ezelőtt elkezdődött bevándorlást ösztönző kényelmi folyamat visszájára fordult a franciáknál, hollandoknál, angoloknál, belgáknál és a németeknél is. Ma ez már nem olyan jó ötlet a helyi vezetők szerint sem. Az író szerint azonban tökéletes az összkép, sajnos a statisztikák nem azt mutatják, hogy a németeknél egyből munkába állnak a nagyrészt illegálisan érkező új bevándorlók, sokan analfabéták, teljesen képzetlenek, így csupán a jóléti rendszer haszonélvezői, segélyeket vesznek fel és eszük ágában sincs dolgozni – tisztelet a kivételnek. Nem kell azt mondani, hogy minden migráns gazember, de a folyamatosan érkező elképesztő hírek mellett bűnös dolog azt kommunikálni, hogy a mostani állapotok normálisak.

Végül egy morbid hasonlat hasogatja tovább az idegeinket, amelyben Kerékgyártó egyenlőségjelet tesz a magyarok által a múltban befogadott népek és a mostani illegális bevándorlás között:

Hozzánk is jöttek a talján ácsok, a francia építőmesterek, az összes országból verbuválódott szerzetesek és zsoldosok, a bolgárkertészek, a tót kubikosok, a rác tutajosok, a német vándorasztalosok, a cigány drótosok és vályogkészítők, jöttek a betelepített szászok, svábok, kunok, jászok, zsidók, szlovákok és románok, a hódító törökök, mongolok. Ettől lett ilyen jó a génállományunk, érdemes megnézni a legsikeresebb magyarok családfáját, mondjuk a Nobel-díjasokét. Tehát nekünk is szükségünk van betelepítésre, persze szervezetten, nem illegális határátlépőkkel, hanem táborokból válogatva megadni a bevándorlási engedélyt, mert enélkül elveszünk.

Maga az vérlázító, hogy a magyarság közel felét elpusztító mongolokat és a másfél évszázadon keresztül Magyarországot tűzzel-vassal megtörni igyekvő törököket sikerült egy nevezőre hozni a svábokkal, jászokkal, szászokkal.

Nyilván némi történelmi tudást igényelne ez a kérdés, hiszen például a mongolok nem keveredni és génállományt dúsítani érkeztek, hanem kegyetlenül pusztítani, ami sikerült is nekik, az akkori magyar népesség közel felét kiirtották. Aki ezt nem érti meg és nem látja be, annak elhisszük, hogy valóban integrálódni nem képes és nem akaró tömegeket akar Magyarországra hozni. A jelenlegi bevándorló hullám azonban mutat némi hasonlóságot az évszázadokkal ezelőtti kegyetlen hódítókkal kapcsolatban. Azt főleg nem is érdemes elemezni, hogy a táborokból válogatás teljesen elképzelhetetlen, hiszen akiket ránk sózna az Európai Unió, azok közül már régen “kiválogatták” a legrátermettebbeket.

De ha itt megállunk, ez a válogatás olyan, mint egy középkori rabszolgapiac adok-veszek tempója, a szociálisan érzékeny cikkírót ezt nem zavarja? Aki nem is akar idejönni, kiválogatjuk, mint a piacon a rohadt alma közül a szépet? Amikor nem csupán Európa jó részének van már elege a migrációból, hanem például Dél-Koreában is több mint félmillióan írtak alá egy petíciót a muszlim bevándorlás ellen, akkor egyesek miért nem veszik észre a fától az erdőt? Kerékgyártó azonban egészen máshogy látja a helyzetet:

Ezért, amikor azt mondja a kormány, hogy a magyar jövő érdekében hirdeti meg migrációellenes politikáját, akkor hazudik. Éppen az ellenkezőjéről van szó, éppen az a nemzetvesztés, amit Orbánék csinálnak. Egy lassú, de biztos leépülés, az európai fejlődéstől és értékektől való végleges leszakadás.

Ha az európai értékeket és fejlődést a fentiekben is felsorolt agresszív muzulmán vallási és területi terjeszkedés, nyugat-európai nagyvárosokban folyamatosan megjelenő bevándorlók általi lázadások, erőszak, öldöklés jelenti, akkor ezt meghagyjuk Kerékgyártó Istvánnak. Minden megbotránkozás ellenére inkább a dél-koreai és a közép-európai példát tartjuk követendőnek, hiába szeretjük a “mediterrán” életérzést. A nemzetvesztés és önfeladás pedig pont az olyan hozzáállás gyümölcse, melyet Kerékgyártó képvisel.

A vezető képen Kerékgyártó István látható; Fotó: Facebook.

(forrás: Szabó Gergő, pestisracok.hu)

Diplomáciai rekordhónapon van túl Orbán Viktor – Mert ugye el vagyunk „szigetelve”

BAKONDI: „A bevándorlás mindaddig veszélyt jelent, amíg az ENSZ pozitívnak értékeli”