in ,

Agyhalál – Korábban támadta, most mégis a keleti vakcina mentette meg a téglafejű Korózs Lajos életét

A SZOCIALISTA KÉPVISELŐ MINDENKIT ARRA BIZTAT, HOGY OLTASSA BE MAGÁT, MERT MINDEN OLTÁS JOBB, MINT A LÉLEGEZTETŐGÉP

Átesett a koronavírus-fertőzésen Korózs Lajos, a szocialista képviselő három hétig birkózott a kórral, írta meg a Drót.info. Az MSZP élő közvetítésében, Facebook-fogadóóráján azt mondta, három hétig nem volt elérhető. Kétszer oltották Szputnyikkal, a múlt hétre volt időpontja a harmadik oltásra. Majd kijelentette, mindenkit arra biztat, hogy oltassa be magát, minden oltás jobb, mint a lélegeztetőgép, ezt garantálni tudja.

 

 

Az is kiderült, hogy nem volt kórházban, nem volt igazán beteg.

– Szerintem ez az oltásnak köszönhető

– fogalmazott.

Levert volt, izzadt, estefelé elment a hangja egy héten át, de a legkényelmetlenebb a bezártság volt, állította.

A Drót emlékeztet arra, hogy „a keleti vakcinák elleni támadásokat 2020 novemberében, az első pillanatban elkezdte a baloldal. Molnár Csaba DK-s EP-képviselő az Európai Bizottságnál akarta betiltatni az orosz vakcina használatát.

Később, 2021 januárjában a baloldali pártok azóta sem visszavont határozati javaslattal akarták megakadályozni a keleti oltóanyagok használatát. A DK, a Jobbik, az MSZP, az LMP, a Párbeszéd összesen 52 képviselőjéből ötven támogatta a kezdeményezést, köztük Korózs Lajos. Sőt: az ő neve olvasható az első helyen a hosszú listán, amelyet az ellenzékiek írtak alá a koronavírus elleni hisztériakeltés egyik tagadhatatlan bizonyítékaként” – írja a portál.

 

(magyarnemzet.hu)

 

Add tovább!

El akarják terelni a figyelmet a Városháza Gate-ről – Kövér László mondataival mi nem foglalkozunk. Mert műbalhé

Patkányok és trágyaevő gombák lennének a magyarok?