in ,

Patkányok és trágyaevő gombák lennének a magyarok?

Így zajlik az élet magyar honban

Mire mennénk mi a politikai baloldal nélkül? Szegényes lenne az életünk. Pl. nem tudnánk, hogy hol a helyünk, de néha elszólják magukat, és rögtön megérti minden magyar, mire is számíthatunk „ezektől”.

Csak újra hatalomra kell őket segíteni. A szemkilövetésre már nem emlékeznek annyian, sőt, 1956-ra sem nagyon, régen volt, az a múlt, hagyjuk a történelmet, minek folyton a múltban élni. Csakhogy a múlt ismerete nélkül az eNberek még képesek lesznek ilyen MSZP-re, meg DK-ra, és a többire szavazni. És a jelek szerint még esélyük is van. Hiába no, működik a liberális gőzhenger, és az agymosás. A budapestiek még mindig nem bánták meg, hogy Kamu Gerire szavaztak, hiszen egyetlen tüntetés sem volt még ellene, pedig a biciklisávokkal, méhlegelőkkel, eladni kívánt városházákkal Budapestet 2 év alatt szétkúrták. Sebaj, 45-50% szerencsétlennek még mindig Mohács kell.

Kádárék is a nyomor kapcsán megmondták rég, hogy „nem a zsömle kicsi, hanem a pofátok nagy.”

A baloldal (tehát a kommunisták) kommunikációja semmit sem változott. Bangóné Patkánynak tart 3 millió Fidesz szavazót. Maki Zaj, aki jelenleg Magyarország miniszterelnöke szeretne lenni, lámpavasra küldene minket, az értelmiségi holdudvaruk szerint pedig mi „genetikusan alattvaló, moslékzabáló magyarok” vagyunk (ezt Kertész Ákos mondta, bizony). Míg mások szerint el kell magyarázni, hogy „Így gondozd a magyarodat!”, mert ugye minket valamiféle állatnak tekint a liberális „értelmiség.

Kommentár nélkül – Esterházy Péter – Így gondozd a magyarodat

 

 

 

Ezek tényleg így gondolkodnak rólunk, tényleg ezt gondolják rólunk, és tényleg meg is tennék / teszik velünk.

De a baloldali szavazó csak bólogat, mert valamilyen rejtélyes oknál fogva ez nekik tetszik.

Mi tetszik abban egy baloldali szavazónak, hogy az újdonsült miniszterelnökjelölt úgy beszél a magyarokról, hogy mi „sötétben tartott trágyaevő gombák” vagyunk? 

 

Je suis „trágyaevő gomba” – Maki Zaj szerint a magyarok „sötétben tartott, trágyával etetett gombák” – videó

 

Aki érti a baloldali szavazók gondolkodását, az tegye fel a kezét, és ossza meg velünk gondolatait.

 

Epekedve várjuk, mi „patkányok”, „moslékzabáló magyarok”, „sötétben tartott trágyaevő gombák”, akik egy keresztrejtvényt sem tudnak megfejteni, hogy miért szavaznak még milliók is azokra, akik folyamatosan sértegetnek, és gyaláznak minket.

 

mindenszo.hu

 

 

Add tovább!

Agyhalál – Korábban támadta, most mégis a keleti vakcina mentette meg a téglafejű Korózs Lajos életét

Nem stadion – Tovább csökken a kisvállalati adó