in ,

Agyhalál – Ha épp nem az eső, akkor a hosszú hétvége miatt marad el az ellenzéki tüntetés

Nem semmi

Úgy tűnik, hogy a kezdeti lelkesedés alábbhagyott, mivel az utcabállal egybekötött alkotmányozó tüntisorozat a hosszú hétvégére való tekintettel most elmarad.

 

A gyurcsányista macska, Gulyás Balázs és lyobbikosértelmiségiek” hétről hétre utcabállal egybekötött alkotmányozó gyűléseket tartottak Budapest különböző terein. A jó időre és a hosszú hétvégére való tekintettel a legutóbbi ilyen rendezvényen a szervezők (ha jól értem, akkor a macskás gyerek szervezi ezeket szabadprogramokat) bejelentették, hogy a következő tüntetésre csak 2 hét múlva kerül sor. Persze az indokokat nem fejtették ki, de nem nehéz kitalálni.

 

Ezek a szabadidős demokraták már csak ilyenek, nem bírják a rossz időt, ha kisüt a nap és kapnak négy nap szabadságot, akkor inkább elhúznak a Balcsira vagy Londonba. Ott úgyis kolbászból van a mosogatógép.

Amúgy meg igaza van Gajdicsnak: egyetlen dolog tartja össze a tüntetőket, és az nem Márki-Zay Péter, hanem az Orbán-fóbia. Ez a gyűlölet pedig kevés ahhoz, hogy az elmúlt hetek tüntetéseiből bármiféle politikai mozgalom kinőjön. Gyűlöletből nem lehet országot építeni!
(888.hu)

Szorul a hurok Gyárfás körül – Ő is kezd becsicskulni

Hülyék az utcán – Mindenáron káoszt akarnak az ellenzéki tüntetők, akik már az illegális eszközöktől sem riadnak vissza – Fel akarják gyújtani a Parlamentet