in , ,

AGYHALÁL – Életfogytiglant kapott a terhes anyát megerőszakoló migráns Nagy-Britanniában

Életfogytig tartó börtönbüntetést kapott az az illegális bevándorló, aki egy kamion rakterében érkezett Nagy-Britanniába, majd két nővel is erőszakoskodott

Életfogytiglant kapott a terhes anyát megerőszakoló migráns Nagy-Britanniában

Aryan Rashidi afgán migráns szinte biztosan rács mögött fogja tölteni élete hátralevő részét, mivel 2016-ban két súlyos bűncselekményt is elkövetett. Az illegális bevándorló a menekülthullámot kihasználva egy kamion rakterében jutott Nagy-Britanniába.

A hatóságok szerint nem sokkal ezt követően éjjel a nyitott ablakon keresztül bemászott egy házba, ahol egy, a férjével és gyermekével alvó anyukát próbált megerőszakolni, szerencsére sikertelenül. Azonban Rashidi nem adta fel, pár hónappal később – hasonló szándékkal – egy áldott állapotban lévő anyukát kényszerített késsel arra, hogy ne ellenálljon erőszakos közeledésének.

Sajtóértesülések szerint Rashidi úgy próbálta enyhíteni az ellene felhozott vádakat, hogy azt állította, nincs tisztában a születési dátumával, saját magát 15-16 évesre becsülte. Csakhogy a rajta elvégzett fogászati vizsgálatok megállapították, nem kiskorú, a bűnelkövető biztosan elmúlt 20 éves, becslések szerint 22 éves lehet.

A bíróságon a migráns elismerte bűnösségét és elfogadta a szakértői vélemény alapján becsült életkorát is, amely így súlyosbító tényezőként hatott büntetésére. Az ügyben eljáró bíró figyelmeztette, 5 év és 8 hónap múlva adhat csak be kérelmet büntetési idejének felülvizsgálatára, ám nagy az esély arra, hogy soha többet nem helyezik szabadlábra.

(forrás: Sümeghi Lóránt, 888.hu)

AZ ÁRULÓ – Márky-Zay magyar helyett uniós zászlót lenget (videó)

Szijjártó: nekünk kell eldöntenünk, kivel akarunk együtt élni