in ,

Agyhalál – Balázs Péter: Orbán és csapata elszigetelődik a világpolitikában – Eközben Szijjártó Péter 13 külügyminiszterrel tárgyalt New Yorkban

Balázs Péter el van tévedve

A Hírklikk.hu nevű viccportálnak adott interjút a volt külügyminiszter elvtárs.

 

Nézzük Balázs Péter, volt külügyminiszter meglátásait:

Mindennek az a következménye, hogy Orbán Viktor – és vele a magyar külpolitika – meglehetősen elszigetelődött – folytatta Balázs Péter.

 

Értik? Ezt úgy bele pacekba a hírklikk.hu mikrofonjába. Az elszigetelt Orbán-kormány.

Na, akkor mutatjuk mi történt az elmúlt napokban:

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter tizenhárom ország, köztük Brazília és Irán külügyminiszterével folytatott kétoldalú tárgyalást helyi idő szerint szerdán New Yorkban az ENSZ-közgyűlés ülésszakának keretében.

A tárca tájékoztatása szerint a miniszter iráni és tádzsik kollégájával, Hoszein Amirabdollahiánnal és Szirodzsiddin Muhriddinnel a nemzetközi erők afganisztáni kivonulását követő migrációs kihívásokról egyeztetett. A felek kiemelték az afgán határok védelmével járó komoly kihívásokat, különös tekintettel a földrajzi es természeti körülményekre.

 

ITT EGY VIDEÓ IS:

 

Egy hosszú nap margójára:

Egy hosszú nap margójára:

Közzétette: Szijjártó Péter – 2021. szeptember 22., szerda

Egészen elképesztő az a dimenzió, amiben a balliberálisok élnek. Belehazudnak az ember arcába, hogy az Orbán kormány el van szigetelve.

Nézzük egy másik hírt, ezt is kizárólag az elszigetelődés jegyében:

A Conservative Political Action Conference (CPAC) elnevezésű konferencia az Egyesült Államokban a konzervatívok legfontosabb politikai rendezvénye, mondhatni, ez a republikánusok „seregszemléje”. Jövő tavasszal a magyar főváros ad otthont a rendezvénynek.

2022 márciusában Budapestre érkezik a Conservative Political Action Conference (CPAC) elnevezésű konferencia, amely az Amerikai Egyesült Államokban (USA) a konzervatív oldal legfontosabb politikai rendezvénye – jelentette be szerda délután Szánthó Miklós, az Alapjogokért Központ igaztatója és Dan Schneider, az American Conservative Union (ACU) ügyvezető igazgatója.
A sajtótájékoztatón aláírták azt a megállapodást is, amely a budapesti esemény megrendezésének alapdokumentumaként szolgál.

 

 

Természetesen ez az esemény is jelzi a Balázs Péter által elmondott „elszigetelődést”.

 

Mi nagyjából ugyanilyen „elszigetelődést” kívánunk minden normális kormánynak.

 

 

mindenszo.hu

Add tovább!

Na, tessék: választási csalás gyanúja merült fel a miskolci előválasztás kapcsán

Nézzék ezt a fotót! Van még kérdés?