in ,

Agyhalál – A nyúltolvaj Juszt László is felcsapott virológusnak: elmagyarázta hogy kell oltani a kínai vakcinával

No komment

 

Tegnap közöltük a hírt, íme:

Most kaptuk a hírt – Szlávik: a kínai oltás hatékony, 80%-os, nem kell harmadik oltás!

 

 

És erre jön ez a nyúltolvaj senki, és azt mondja:

JUSZT LÁSZLÓ SZERINT A SINOPHARMMAL VALÓJÁBAN HÁROMSZOR KELLENE OLTANI.

 

Nem is tudjuk, kire kéne hallgatni jobban, Szlávik János, a Dél-pesti Centrumkórház infektológus főorvosra, vagy Juszt László nyúltolvajra.

 

Mindenki döntse el maga, de mi Szlávikra szavazunk!

 

mindenszo.hu

 

 

Oszd meg a barátaiddal is!

 

 

Amit Jusztról tudni kell:

250 ezer forintos pénzbüntetésre és fegyverei elkobzására ítélte a bíróság Juszt Lászlót. Az ismert újságíró két éve lelőtt egy nyulat és egy őzet, állítása szerint azért, mert károkat okoztak kertjében. Az elsőfokú, nem jogerős ítélet azonban a Jusztot rajtakapó vadászoknak adott igazat, akik szerint az újságíró el akarta lopni az állatokat.

Juszt Lászlót a komáromi városi bíróság lopásban bűnösnek találta, ezért 250 ezer forint pénzbüntetésre ítélte, továbbá elrendelte két lőfegyverének elkobzását szerdán. Az ügy előzménye: az ismert újságíró és tévés személyiség 2002. május 31-én az általa a súri Táncsics Vadásztársaságnak haszonbérletbe adott területen, vadászati tilalom idején lelőtt egy vadnyulat és egy őzgidát. A lövésekre felfigyelt egy közelben lévő vadász, aki értesítette társait, és Juszt Lászlót megvádolták, hogy az állatokat el akarta tulajdonítani.

Juszt a helyszínen, a rendőrségi kihallgatáson és a bíróságon is állította, hogy a két állatot azért lőtte le saját csemetekertjében, mert azok rágták a csemetéket. Hozzátette, hogy nem ellopni akarta a tetemeket, hanem leadásra kívánta beszállítani, amikor a vadászok megállították. – írta az origo.hu 2004-ben.

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Hoppá! Gulyás: legkésőbb májusban minden 18 évesnél idősebb ember megkaphatja az első oltást

Agyhalál – Fegyőr az Olimpiát, Kamu Genya az Atlétikai Vb-t gyilkolná le