in ,

Agyhalál – Fegyőr az Olimpiát, Kamu Genya az Atlétikai Vb-t gyilkolná le

Mert ez már csak így megy a baloldalon…

A baloldal azzal kezdte, hogy lemondta a világkiállítást. A Horn kormány.

A baloldalban csöppnyi hazafias érzés sincs, ezért minden nemes sporteseményre nemet mondanak. Azért, mert attól tartanak, hogy a magyarok még a végén büszkék lesznek arra, hogy magyarok. Ezért nem tanítják a mai napig sehol iskolákban a Pozsonyi csatát! Ezért nincs még mozifilmünk a Pozsonyi csatáról, sem a törökverő Hunyadi hős tetteiről. Pedig Andy Vajna idehozta egész Hollywoodot. A Holokausztot ugyan már számtalanszor feldolgoztuk, kaptunk is érte Oscart, de a nagy magyar győztes csatáinkról a mai napig semmi!  Mert helyette van liberális világuralom, Marvel, Amerika kapitány és Hulk, meg Doctor Strange, meg az összes többi baromság.

A Momentum ugyanezt a liberális, magyartalan világot képviseli. Meg is fúrták a magyar olimpiát. Szégyen. Gyalázat.

És most csatlakozik a bagázshoz Kamu Genya, Budapest leghülyébb és legostobább polgármestere. És nagyjából a választóik is ugyanolyan hülyék és ostobák, mint maga Kamu Geri. Hiszen aki egy ilyen kretént képes megszavazni, arról nem lehet az embernek túl jó véleménye. A jobboldal százszor figyelmeztette a baloldali szavazókat, de ők tojtak rá magasról.

Olvassák csak hogyan fogalmazott ez főpolgármesternek nevezett barom:

Ha nincs Diákváros, akkor élesen felmerül a kérdés, hogy van-e atlétikai világbajnokság

Karácsony azt is hozzátette, erről elég egy levelet küldenie a Nemzetközi Atlétikai Szövetségnek, de ezt szeretné elkerülni. A főváros vezetősége azért tiltakozik, mert a kormány a Diákváros tervezett helyén egy kínai egyetemnek építene kampuszt.

 

Csodálatos, ugye? Egy ilyen zsaroló szemét gazember elvileg Budapest főpolgármestere. De maradjunk annyiban, hogy hivatalosan, ténylegesen ezt a posztot jelenleg SENKI sem tölti be.

 

Mi továbbra is úgy véljük, hogy Budapestnek jelenleg nincs főpolgármestere.

 

 

mindenszo.hu

 

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Agyhalál – A nyúltolvaj Juszt László is felcsapott virológusnak: elmagyarázta hogy kell oltani a kínai vakcinával

Novák Katalin melegebb éghajlatra küldte Lengyelország szégyenét, Donald Tuskot