in ,

AGYHALÁL – A kommunizmus győzni fog – mondta egy amerikai katona 2018-ban

Ez már tömény agyhalál

Az amerikai kadétképzőt is elérte a liberális őrület, amely most már nyíltan kommunista köntösben bukkant fel.

 

Spenser Rapone a tiszti uniformis alatt az alább látható pólót viselte a tisztavató ceremóniáján, még 2016-ban. Az elmúlt időszakban az amerikai nyilvánosságot nagyban befolyásolta a liberális és kommunista érzelmekben dúskáló elit, ezért egy ilyen akció teljes mértékben visszhangtalan tudott maradni. Az ügy csupán 2018-ban váltott ki komolyabb ellenszenvet, a klasszikus amerikai értékrendet magukénak vallók körében.

A kommunista hevületben szenvedő  katona, a tisztavatás után sem maradt nyugton, és az afganisztáni szolgálat befejeztével (ahol ugye az amerikai imperialista érdekeket is szolgálta, de a kommunista liberálisoknál már rég nem keressük a logikát) „a kommunizmus győzni fog” felkiáltással köszönt társainak, amely aztán rendesen kiverte a biztosítékot.

Ha az ideológiai és értékrendbeli káoszt ha nem tudtuk volna kellőképpen érzékeltetni, akkor álljon itt a HŐS önmeghatározásául szolgáló idézetfoszlány:

Magamat forradalmi szocialistának tartom. Arra bátorítom katonatársaimat, dobják el fegyvereiket, csatlakozzanak a forradalomhoz, és harcoljunk együtt az imperialisták ügynökei ellen.”

A sorozatos balhék után a West Point kadétjának felmondását a hadsereg elfogadta, így a tegnapi nappal megszűnt az egyetlen tagú kommunista frakció a világ legnagyobb imperialista seregében. A „commie cadet” elbocsájtása Twitteren természetesen kiváltotta a babzsákharcos liberális vegánok ellenszenvét, de ez nem nagyon hatotta meg a konzervatív alapokon nyugvó katonai akadémiát. Kirúgták a kommunista katonát.

(Oláh Gellért, 888.hu)

HírTv: valótlanul híreszteltük, hogy Kubatov Gábor….

AGYHALÁL – A Benetton a tengerből kimentett buckalakókkal kampányol