in ,

Agyhalál – A CEU-pártiak kiborultak a családok évén, lenácizták a kományszóvivőt

Náci disznó (Nazi Pig)

Náci disznó (Nazi Pig) – ezzel az toleráns, békepárti és liberálisan demokratikus hozzászólással kommentálta az #IstandwithCEU, azaz a CEU-pártiak Twitter-oldala Kovács Zoltán kormányszóvivő bejegyzését, amely arról tájékoztatott, hogy a kormány az idei esztendőt a családok évének nyilvánította. Soros György egyetemének hívei valamiért nagyon nem kedvelik a magyar családokat.

Egyelőre csak találgatni tudunk, miért borult ki a CEU-párti gyűjtőoldal azon, hogy Magyarországon a 2018-as évet a családoknak szentelik. A náci disznó kijelentés mögött ugyanakkor felsejlik, hogy feltehetően a hagyományos családfogalom akadt a torkán a tolerancia Amerikából hazánkba importált bajnokainak.

Bővebb kifejtés híján arra gondolhatunk, az LMBTQ-jogok, mint a legfontosabb világprobléma megoldásáért küzdő, Soros György által pénzelt intézmény erkölcsi támogatóinak nem tetszik, hogy két különböző nemű, lehetőleg házasságban élő személy gyermekvállalási hajlandóságát bármilyen módon is ösztönözze egy állam puszta létfenntartási ösztönből, hiszen erre már rég megtalálták a gyógyírt a bevándorlásban. Hogy mivel kellene foglalkoznia egy nem-náci kormánynak, azzal kapcsolatban had idézzünk ide 10 szakdolgozatot a CEU gender-szakáról (Spíler válogatás). Egy liberáldemokratikus kormány programjának valahogy így kellene kinéznie.

1. Megfosztás és jövőtlenség: a marxizmus és a queer elmélet találkozási pontjánál

2. Játék az identitással: tanulmány a budapesti szado-mazo közösségről

3. A blaszfémia mint az intézményi kritika eszköze

4. Az anya nevében: médiadiskurzus, nacionalista ideológia és a reprodukcióval kapcsolatos politika a posztszocialista Macedóniában

5. Lengyel kivételesség: gyűlöletbeszéd-törvények a szupranacionális standardok és a nemzeti politika között

6. Létrejönni és létezni: fiatal feminista férfiak tapasztalatai Izlandon

7. A queer elmélet és a Korán: hogyan artikulálják a nem heteroszexuális londoni muszlim férfiak a szexuális narratívájukat

8. Migráció a Földközi-tenger térségében: az embercsempészek mint bűnbakok

9. Identitásképzés a magyar migrációs diskurzuson keresztül

10. Antiliberalizmus és antiszemitizmus a dualista Magyarországon

Fotó: Horváth Péter Gyula/PestiSrácok.hu

 

(forrás: Susánzky Mátyás, pestisracok.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

BRÉKING! – Népességcserén dolgoznak a Soros-szervezetek

Annál a Menedéknél „nevelkedett” Szél, ahol jobbnak tartják a menekülteket a magyaroknál