in ,

Agyhalál – A 7 gyermekes félőrült Maki Zaj azonnal eltörölné a gyermekvédelmi törvényt!

Így gondolkodik egy 7 gyermekes apa?

Maki Zaj jó gyurcsányi módra mindig ellentmond mindennek, amit a kormány csinál. Még akkor is, ha az ellenvélemény a józan ésszel megy szemben.

 

Nézzük, mit is mondott ez a félművelt félőrült:

Nem akar válaszolni a gyermekvédelmi népszavazás Márki-Zay Péter megfogalmazása szerint „ostoba” kérdéseire a baloldal miniszterelnök-jelöltje. Márki-Zay ezt az M1 stábjának nyilatkozta. A politikus leszögezte, hogy ha hatalomra kerül, akkor eltörli a gyermekvédelmi törvényt.

Egyből el fogjuk törölni ezt a borzasztó törvényt. Igen.

 

 

Ha most nagyjából úgy véljük, hogy az összes magyar apuka és anyuka azt fogalmazza meg magában, hogy „anyád picsáját”, akkor nem állunk talán olyan messze a valóságtól.

 

Demeter Szilárdnak volt igaza, ő ugyanis azt mondta, hogy csak hagyni kell beszélni ezt a futóbolondot. És tényleg.

 

Egyébként ha valaki megnézni profilból Maki Zajt, úgy a legtenyérbemászóbb a képe:

 

 

 

Szóval a képen látható félművelt, félőrült eltörölni a gyermekvédelmi törvényt. Erről is szavazni fogunk jövőre. Meg is lesz a véleményünk, Peti.

 

 

mindenszo.hu

 

Add tovább!

Már megint a magyarok! Magyarország megint rekordot dönt az EU-ban: sehol nem kapta meg ilyen sok ember a harmadik oltást

A szürke pulcsis kommunista után előkerült a sárgapulcsis kommunista is – Ungváry Rudolf Gattyán György kapcsán megállapította, hogy Magyarországon önkényuralmi rendszer van