in , ,

A szürke pulcsis kommunista után előkerült a sárgapulcsis kommunista is – Ungváry Rudolf Gattyán György kapcsán megállapította, hogy Magyarországon önkényuralmi rendszer van

Hol él Rudi bácsi?

Rudi bácsi is felbukkant a pöcéből, rögtön el is kezdett önkényuralmazni, meg fasisztázni. Ahogy azt egy jó kommunista teszi.

 

Van Magyarországon két hűséges kommunista, aki mindig ugyanabban a pulcsiban nyilatkozik. Lengyel László elvtárs szürke pulcsiban szokott megjelenni. Ő a képernyők előtt úgy feszít a szürke gúnyában, mint pók a lucernásban. És büszke rá, hogy ez az egyetlen pulcsija van. Lengyel elvtárs egyébként politológusnak álcázza magát munka közben.

 

 

A másik jó kommunista pedig Ungváry Rudolf. Neki sárga pulcsija van. Ez az 1 db. Na, most róla lesz szó.

Népszava | Évszázados kilátással – Interjú Ungváry Rudolffal

 

Rudi bácsi hatalmas felütéssel kezdi mondanivalóját, szinte már-már tetőfokra hágó izgalmat okoz az olvasónak, mi is majdnem elcsöppentünk az irodalmi élvezettől:

Gattyán György milliárdos vállalkozó egy önkényuralmi rendszerben pártalapítást hirdet.
Durva, mi?
Aztán volt még egy mondat, ami után befejeztük Rudi bácsi hányásának remekművének olvasását, ahol arról értekezett, hogy Magyarországon fasizmus is van.

Itt jegyezzük meg, hogy ha Magyarországon diktatúra, és önkényuralmi rendszer lenne, akkor Rudi bácsit e kijelentései után 4 perc múlva vinné a fekete autó az Andrássy út 60-ba egy kis körömletépésre. De nem viszik. És azért nem viszik, mert Magyarországon nincs önkényuralmi rendszer, és nincs diktatúra.

Rudibácsi, kérem nyugodjon le, fejtsen keresztrejtvényt, menjen a parkba sétálni, vagy a piacra beszélgetni, vásárolni…meg ilyenek. De kérem, a politikát kerülje! Messziről!

 

Köszi, puszi!

 

mindenszo.hu

 

Add tovább!

Agyhalál – A 7 gyermekes félőrült Maki Zaj azonnal eltörölné a gyermekvédelmi törvényt!

Végre egy jó hír! Úgy tűnik, az oltottaknak nem kell aggódniuk az omikron miatt