in ,

Agyhahál – Havast Fiala János fogja helyettesíteni – Cseberből vederbe

Atyaég

Nem fogják elhinni, ki veheti át Havas Henrik műsorát

 

ATV vezetése hétfő délelőtt rendkívüli közleményben jelentette be, hogy vizsgálatot indít a zaklatással vádolt Havas Henrikkel szemben, az ügy lezárásáig a műsorvezető nem jelenhet meg a képernyőn.

A csatorna, úgy tűnik, már meg is találta a Tanár úr utódját: Fiala János helyettesíti – számolt be a hírről a zoom.hu, forrását meg nem nevezve.

A meg nem erősített hír ellenére idézzük fel a régi (és meglehet új) műsorvezető elhíresült mondatát a Nap-keltéből. A videón Hiller István szavába az 52. másodpercnél vág (nyal?) Fiala: „Elnök úr, én azt gondolom, hogy a kérdezőtársaimmal (Bánó András és Kocsi Ilona – a szerk.) egyetembe öööö, azt a szellemet képviselem, hogy hajrá MSZP…” (A „független” kérdezőtársak nem tiltakoznak, a stúdió plafonja nem szakad le.)

A hivatalosan meg nem erősített Havas-pótló függetlensége, elfogulatlansága, tényeken alapuló lényeglátása borítékolható.
Hajrá Fiala!

(Csépányi Balázs, magyaridok.hu)

 

Remélem érthető, libsik! KKV, és kétmillió – Kétmillióan dolgoztak tavaly a kkv-k világában

Kedves mélyszegénységet vízionáló Bangóné, látja ezt? – Számottevően nőtt a kereskedelmi szálláshelyek forgalma, a borturizmus volt a legnépszerűbb