in ,

A tégla jelentése a szlengben: besúgó, spicli, spion, pacsirta. Meg is érkeztünk Magyar Péterhez

Bognár Zsolt írása

Lépésről lépésre, tégláról téglára…

 

A tégla jelentése a szlengben:
Besúgó, spicli, spion, pacsirta. Meg is érkeztünk Magyar Péterhez.
Ő, azaz a szó legszorosabb értelemben vett tégla, aki lépésről lépésre nem a hazáját szerzi vissza, hanem sokkal inkább lépésről lépésre bontja le azt az egyébként is hitelesség-deficites színpadot, amelyet magának ácsolt.

A teherautó plató az nem a New York-i Metropolitan, nem a milánói Scala, de a hungarian pacsirta a Rost Andreának adott ,,kicsit ütemesebben” instrukciójához hűen valóban egyre ütemesebben fedi fel, hogy mi is van arcának maszkja mögött?

Ahogyan a nyakánál fogva kipenderítette egy szórakozóhelyről a biztonsági őr, mutatja azt az irányt, amit igen-igen megérdemelne azoktól is, akik bizalmat szavaztak a folyamatosan bájgúnárkodó, politikai revansra felesküdött személyének.

Egy téglából, egy besúgó PACSIRTÁBÓL nyilvánvaló, hogy sohasem lesz GÚNÁR, így megkockáztatom, hogy Magyar Péterből is úgy lesz ÁLLAMFÉRFI, ahogyan a momentumos Gelencsérből, akinek egyik parlamenti beszéde utáni önkritikus értékeléséből megtudhattuk, hogy ,,ezt elb@sztam.
Csak így tovább Petya: Lépésről lépésre, tégláról téglára!!!

Bognár Zsolt /Parabolha/

 


 

 

 

 

Tisztelt olvasóink, kedves barátaink, támogatóink!

 

Ahogy ígértük, mindenkit tájékoztatunk a Wittinghoff per kapcsán kialakult újabb helyzetről. 

Mint mindenki tudja, szerkesztőségünket másodfokon is elmarasztalták egy durva politikai bírósági ítélet által, amiben  4.5  millió forint + kamatok (2019-ig visszamenőlegesen!) + adók + perköltség büntetést kaptunk.

 

Hosszan mérlegelés után szerkesztőségünk úgy döntött, hogy az igazságszolgáltatásba vetett maradék hitünket is összeszedve a Kúriára visszük ügyünket. Ez a döntés anyagilag és lelkileg is megterhelő számunkra, hiszen mindenkit megviselt ez a kifejezetten méltatlan és igazságtalan politikai bírósági ítélet. Ezzel kockáztatjuk, hogy esetleg magasabb lesz a ránk kirótt büntetés összege, de reméljük, hogy ebben az esetben a valóban bűnös és közélethez méltatlan felperest fogják elmarasztalni.

 

 

Amennyiben lehetősége engedi és szeretne hozzájárulni a Kúriára benyújtott fellebbezés költségeihez, az alábbi számlaszámon tud nekünk segíteni és fennmaradásunkat támogatni:

Számlaszám:

Erste bank

11600006-00000000-43559002

 

 

Köszönettel,

 

A mindenszo.hu szerkesztősége

 

Saját híveinek sem jött be Poloska legutóbbi, „behugyozós” bulizása – Ilyen kommenteket kapott Pszicho Peti

Magyar Péter karrierje ezennel befejeződött – Innen már csak a vergődés jön