in ,

A Suhajda Szilárd vita – Üzenet Bencsik Gábornak: Ön szerint egy kaszkadőr mennyit kockáztat?? Ő is a családját látja el életveszélyes munkájával!

Álszent ez a vita

Bencsik úr!

 

Tisztelettel kérem, fejezze be ezt a vitát Suhajda Szilárddal kapcsolatban! Erkölcstelen dolog ez, ugyanis az érintett védekezni NEM TUD, HALOTT! ÉRTI? HALOTT! Meghalt! Nincs többé, ezért nem tud válaszolni!!!!

Ez 1.

 

2.:  Ön ezt írja:

De aki kisgyereket nevel vagy idős szüleit gondozza, annak egy másik erkölcsi kötelezettsége is van. Nem kell föladnia, nyugdíjba küldenie az álmait, de nem kockáztathat annyit, amennyit gyerek nélkül, önmagukat ellátni már képtelen szülők nélkül megtehetne. Akitől mások függenek, annak kevesebb erkölcsi joga van kockára tennie a saját életét.Szolgálunk másokat, mások szolgálnak minket. Erkölcsi értelemben sem vagyunk egyedül. Hál’Istennek.

 

 

 

Ön szerint aki kaszkadőr és nem mászik hegyet néhány havonta, hanem szinte MINDEN NAP kockára teszi az életét, róluk is ugyanúgy vélekedik? Vagy csak akkor fog úgy vélekedni, ha meghal egy híres magyar kaszkadőr honfitársunk?

Érti, mire szeretnék célozni?

 

Na, akkor kérem tisztelettel, hogy tartsa magát ehhez.

Ez méltatlan Önhöz, ez méltatlan a jobboldalhoz!

 

Köszönjük!

 

 

mindenszo.hu

 

 

 

LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

Kezdődik – A libsik megint felsírnak: elsöprő jobboldali győzelem a spanyolországi önkormányzati választásokon

Üzenet Nagy-Bandónak – Bognár Zsolt színművész kb. annyit üzen a ,,népművelőnek”: nagyobb a bendő, mint a Bandó