in ,

A Soros szervezet K-Monitor listázza a „Fideszes” hoteleket – Most miért nem tiltakoznak a listák ellen folyton tiltakozók???

Vannak listázások, amik rendben vannak

A HVG és az Index.hu féle Soros-csicska Fake News gyár is lehozott egy listázást! Mert ugye nekik lehet! A libsik listázhatnak. A Momentum nemrég Budapesten „Fideszes sörözők”-et listázott, most pedig a Soros átal kitartott K-monitor féle álcivil szervezet „NER hotelek”-et listáz a Balaton körül.
Pusztán a liberális tolerancia jegyében.
Most tisztelettel várjuk a listázások ellen tiltakozó libsik újabb tiltakozását, hogy a K-monitor listáz.
NA, HOL VAGYTOK?

 

Hogy micsoda, kicsoda a K-Monitor? Mutatjuk.

 

 

 

A K-Monitor ECTHE Soros szervezet

A K-Monitor Iroda 2007 óta küzd a közpénzek átlátható felhasználásáért és a korrupció visszaszorításáért. A civil szervezet olyan politikai, gazdasági és társadalmi környezet megteremtéséért dolgozik, ahol az állampolgárok elutasítják, a hatóságok pedig hatékonyan feltárják és szankcionálják a korrupciót.

Az egyesület adatbázisokat üzemeltet, különböző kampányok mentén monitoroz egy-egy közéleti témát illetve részt vesz a civil érdekérvényesítésben. 2013 és 2015 márciusa közötti időszakban egyes projektekre 17,5 millió, 5,3 millió és 6,5 millió forintnyi támogatást kapott az OSI-tól.

2013-2016 között több, mint 34 milliót a Norvég Civil Alaptól, magánszemélyektől 1% felajánlás keretében pedig – a honlapon lévő intenzív kampány ellenére – 2014 és 2015-ben összesen csak 449.156 forintot.

2013 és 2014 között az USA Külügyminisztériumától 6 millió forintot, és hasonló összeget a Transparency International-tól. Összbevétele nagyságrendileg 41 millió forint, így jól mérhető a Soroshoz köthető forrás létfontossága. Az egyesület adózott eredménye 2014-ben 3,5 millió forint. 2013-ban ezek az összegek úgy alakultak, hogy összesen 43 millió forint forrása, ebből 24 millió forint bevétele volt.

A Nyílt Társadalom Alapítvány ebben az évben 17,2 millió projekttámogatással és 17,1 millió forint működési támogatással járult hozzá a működéshez, bár évnél hosszabb periódusra elosztva. Ehhez jött még a Norvég Civil Alap pályázatán nyert 35 millió 3 évre elosztva. A „cég” fejlődése töretlen, tekintve, hogy 2009-ben (ekkori közhasznúsági jelentése a legrégebbi elérhető) összes bevétele 7,5 millió forint volt. (888.hu)

 

Na, eddig a 888 infója a K-monitorról.

Nincs több kérdésünk.

mindenszo.hu

 

Kinek a kulturális diktatúrája? – Izgalmas interjú Szakács Árpáddal (videó)

„Konrád György, mint író: harmadrendű (szinte jelentéktelen) és unalmas