in

A Soros-hálózat be akar avatkozni a magyar választási kampányba és el akarja távolítani az Orbán-kormányt

Ez a helyzet

Budai Gyula 2017.03.24. Fotó: Horváth Péter Gyula

A SOROS-HÁLÓZAT FOLYTATJA MAGYARORSZÁG ELLENI TÁMADÁSAIT

A Soros-hálózat 2018-ban ugyanott folytatja tevékenységét, ahol tavaly abbahagyta, így itthon, Brüsszelben és az Egyesült Államokban is támadja Magyarországot – hangsúlyozta Budai Gyula vasárnapi sajtótájékoztatóján.

A Fidesz országgyűlési képviselője aláhúzta, a Soros-hálózat be akar avatkozni a magyar választási kampányba és el akarja távolítani az Orbán-kormányt.

„A SOROS-HÁLÓZAT BE AKAR AVATKOZNI A MAGYAR VÁLASZTÁSI KAMPÁNYBA ÉS EL AKARJA TÁVOLÍTANI AZ ORBÁN-KORMÁNYT.”

A kormánypárti politikus megemlítette, hogy a Soros-hálózat ott volt a héten a terrorcselekmény elkövetésével vádolt Ahmed H. ügyében is a bíróságon. Hozzátette, arról a személyről van szó, akinek a vezetésével az illegális bevándorlók a határzárat le akarták bontani és nekitámadtak a rendőröknek.

Budai Gulya kitért arra is, hogy a héten került nyilvánosságra az a demokrata szenátorok által jegyzet jelentés, amely Magyarországot elítéli. Ezen szenátorok jelentős része Soros György által fizetett képviselő – tette hozzá.

Kitért arra is, hogy Brüsszelben magyarellenes vitanapot rendeztek, ahol a Soros-hálózat és a Helsinki Bizottság támadta Magyarországot.

Fotó: fidesz.hu

A vitanap előkészítője volt a Magyarország elleni jelentésnek- mutatott rá, hozzátéve, hogy Judith Sargentini már márciusban az Európai Bizottság elé kívánja terjeszteni jelentését, és a héten az ügyben Magyarországon járt.

A kormánypárti képviselő felhívta a figyelmet arra is, hogy a héten a Soros-egyetemen migránspárti konferenciát tartottak és az Európai Parlament Állampolgári Jogi, Bel- és Igazságügyi Bizottságában (LIBE) tovább folyik a migránspárti javaslatok tárgyalása.

Budai Gyula elmondta, szintén a héten történt, hogy megérkezett Brüsszelből a kvótaperrel kapcsolatos értesítés Magyarország számára.

Kitért arra is, hogy az Alkotmánybíróság jövő héten kezdi el tárgyalni a civiltörvényt. Ezzel kapcsolatban közölte, a Soros-hálózat tagjai mindent meg fognak tenni, hogy a jogszabályt eltöröljék. Valójában ez a törvény szab gátat annak a hatalmas pénzözönnek, amely a Soros-hálózat által támogatott civil szervezetekhez érkezik, amiből folytatják azt a politikát, amellyel a kormányt kívánják megbuktatni – fogalmazott a kormánypárti politikus.

Arra kérjük a kormányt, hogy tegyen meg mindent annak érdekében, hogy ezek a folyamatok, ne következzenek be, és hozzon olyan döntéseket, ha kell, akkor törvényeket, amelyek megakadályozzák a Soros-hálózat tevékenységét – hangsúlyozta Budai Gyula.

(MTI-fidesz.hu)

 

(forrás:www.fidesz.hu)

A 9%-os MSZP-hez csatlakozott egy 0%-os párt – Tehát marad a 9% – Újabb egyszemélyes párttal „erősít” az MSZP

A sivalkodó ki lett tiltva – Szél Bernadett nem vehet részt a Soros-tervvel foglalkozó nemzetbiztonsági bizottsági ülésen