in , ,

A pesti rakparton száguldozik Scarlett Johansson – Ez szép és jó, de mikor lesznek magyar történelmi filmjeink???? Videó

Unjuk már ezeket a szarokat

Egy évtized után most már kimondható, hogy az Andy Vajna (Isten nyugosztalja) féle mozis, filmes koncepció: CSÚFOSAN ELBUKOTT! Már ami a magyar vonatkozást illeti.

 

Mert igazán nagyszerű, hogy a lerágott csontokból lettek Oscar díjas filmjeink, de mi magyar történelmi filmeket akarunk! Igazán nagyszerű, hogy idejött Will Smith forgatni, majd felmászott a Lánchíd tetejére, de ettől még nem lesznek a magyarok büszkék történelmükre. Csodálatos, hogy Schwarzenegger a parlament előtt biciklizett, és dicsérte hazánkat, de sehol egy Mátyás király film, egy Hunyadi film, sehol semmi a magyar hőseinkről, haza és várvédő csatáinkról! SEMMI! SEHOL! Volt egy Szabadság, szerelem c. filmünk 56′-ról, ami egész jól sikerült, de ennyi! KÉSZ!

Nem érdekel, hogy a lerágott és unalmas Marvel csontok univerzumában Budapesten száguldozik Scarlett Johansson.

 

 

 

Mi már unjuk ezeket az amerikai vackokat. Csakis azért jönnek ide, mert itt adókedvezmények vannak, és olcsón elő lehet állítani a szar amerikai filmeket.

De ettől még nem lesznek magyar hősfilmjeink. És ebből már elegünk van!

Akkor inkább kérjük fel Mel Gibsont, hogy forgasson le hűen egy magyar történelmi, háborús, csatás, honvédő filmet, ha már mi MAGYAROK képtelenek vagyunk rá!

 

Ez szégyen!

 

 

Ilyesmit szeretnék látni, magyarul, magyarokról!

 

mindenszo.hu

 

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

      Feri szerint a trampli Feriné nyelvtudása drámaian széles – Más is széles neki

      Egyre többen aggódnak a szektás, tenyérbemászó Maki-Zaj mentális állapota miatt