in ,

Egyre többen aggódnak a szektás, tenyérbemászó Maki-Zaj mentális állapota miatt

Románia már a legtöbb dologban előrébb tart, mint Magyarország, és ott soha nem volt olyan korrupt rendszer, mint amit a Fidesz kiépített – állította Márki-Zay Péter

Románia már a legtöbb dologban előrébb tart, mint Magyarország, és ott soha nem volt olyan korrupt rendszer, mint amit a Fidesz kiépített – állította Márki-Zay Péter egy szombati választási tájékoztatón Békéscsabán. Márki-Zay szerint őt koncepciós perekben ítélik el, majd arról fantáziált, mi lenne, hogy aberrált fideszes politikusok erőszakolnák meg a hozzátartozóinkat – írta meg a Telex.

A lap szerint elég erős kijelentéseket tett a szombati békéscsabai választási gyűlésén Márki-Zay Péter, a Mindenki Magyarországa Mozgalom (MMM) vezetője, független miniszterelnök-jelölt. Márki-Zay arra a napra tette a mozgalma által is támogatott megyei képviselőjelöltek bemutatását, amikor Karácsony Gergely is bejelentette a saját miniszterelnök-jelölti indulását; így meg lehetett tudni, hogy az MMM Gyulán Mikóné Hirth Beáta személyében momentumos, Békéscsabán pedig Stummer János személyében jobbikos jelöltet támogat. A jelöltbemutató felvezetése során Márki-Zay, aki maga is indul a miniszterelnök-jelölti előválasztáson, leginkább arról beszélt, hogy Békés megye már teljesen lemaradt, az ország legfejletlenebb megyéje, rosszabb helyzetben van Borsodnál és Szabolcsnál is. Nemzetközi kitekintésben Romániát állította többször is pozitív példának, aminek a határszéli régiói már fejlettebbek Békésnél:

Elképzelhetetlen volt harminc évvel ezelőtt, hogy egyszer majd Sarkadról, Battonyáról Romániába járnak majd dolgozni az emberek, mert ott magasabbak a bérek, és hogy Magyarországon rosszabb a korrupciós helyzet, mint Romániában.

Márki-Zay Péter azt mondta, Ceausescu idején senki nem hitte volna, hogy Románia egyszer lehagyja Magyarországot, de most Békés megye például gazdaság, munkanélküliség, életszínvonal, bérek és korrupció tekintetében is rosszabb helyzetben van, mint a román oldal, különben pedig „Orbán Viktor megásta Magyarország sírját”.

 

 

A Fidesz egy korruptabb rendszert épített fel, mint Románia bármikor volt

– állította Márki-Zay, és személyes példáját felhozva azt mondta, hogy a magyar ügyészség soha nem számoltat el fideszes vezetőket, akik ezért nem is kerülnek bíróság elé, ellenben vele:

Amikor Lázár János leghűségesebb emberei Csongrádban beperelnek, akkor nekem nulla esélyem van győzni, mert koncepciós perekben ítélnek el, az igazsággal, elemi logikával szembe menve

– mondta. A Ceausescu számára előnyös összehasonlítás és a koncepciós perek emlegetése után Márki-Zay még erősebbeket mondott, ahol már arról folytatott merész gondolatkísérleteket, hogy mi történne, ha egy kormánypárti képviselő erőszakolná meg a hallgatósága rokonait.

Ha véletlenül egy fideszes politikus elgázolja a szerettüket, vagy ne adj’ Isten egy aberrált fideszes politikus megerőszakolja valamelyik hozzátartozójukat, önöknek semmi esélyük nincs, hogy a bíróságon ezt a fideszes politikust elítéljék.

– mondta a választási bemutatón Békéscsabán, miközben a pártok jelöltjei mögötte álltak. Márki-Zay szerint egyébként nincs más lehetőség, mint összefogni, nem törődve az ideológiai különbségekkel, ugyanis nem jobb, nem bal, hanem fölfelé, ez az egy út van, és egy kérdés, a Fidesz vagy nem Fidesz.

 

(pestisracok.hu)

 

 

 

Oszd meg a barátaiddal is!

A pesti rakparton száguldozik Scarlett Johansson – Ez szép és jó, de mikor lesznek magyar történelmi filmjeink???? Videó

Deák Dániel: a NAV-elnököt pár éve meghurcolta a 444, hogy nem tud angolul