in ,

A NOmentum a XX. századot hozná vissza a magyar fiataloknak – A tagadás pártja

A mindent tagadás pártja

A Momentum szinte berobbant a közéletbe, és kb. 3 év alatt elérte, hogy Budapesten 20%-os erővé váljon! Ehhez bizony sok külföldi pénz kellett, és az, hogy ne figyeljen rájuk oda kellően a Fidesz. Most már itt az idő foglalkozni velük. A Momentum az új SZDSZ! Sokan megírták! A mai fiatalok azt sem tudják mi az az SZDSZ. Két évünk van elmagyarázni a fiataloknak, hogy mi is az SZDSZ, ugyanis Momentum=SZDSZ. Ez tény.

Az SZDSZ az adóemelések pártja volt.

Az SZDSZ a megszorítások pártja volt.

Az SZDSZ a gyűlöletkeltés pártja volt.

Az SZDSZ a hazugság, és a magyarellenesség pártja volt.

Az SZDSZ a tagadás pártja volt.

 

A Magyar Nemzet pedig megírta, hogy a Momentum ugyanazt akarja, mint az SZDSZ: adóemelést, megszorítást, és mindent tagadni, tiltani, visszacsinálni, tönkretenni. A napilap konkrétan a Momentum programját elemezte ki csupán, semmi mást. És a programjuk bizony erről szól! Tehát, kedves megvezetett, megtévesztett fiatalok: itt az idő kiábrándulni a Momentumból!

 

Tények

A Momentum megfúrta a magyar olimpiát.

A Momentum nem akart Puskás Arénát.

A Momentum nem akar kézilabdacsarnokot, és kézilabda EB-t.

A Momentum konkrétan nem akar semmit.  A Momentumnak csak a saját karrierje kell, a hatalom kell, a pénz, és az ország teljes kiárusítása a külföldi cégeknek.

A Momentum létrehozott egy mobilalkalmazást NOligarcha néven, amivel látszólag Mészáros Lőrincet támadja a párt, de valójában a magyar vállalkozásokat listázta ki amolyan kommunista, ha tetszik, náci módszerrel, hogy “hol ne vásárolj!”.  Nem kell politikai oldalhoz tartozni, hogy belássuk, nem helyes, ha valaki a külföldi termékek vásárlását támogatja a magyar helyett.

A Momentum a mindent tagadás pártja. Tehát ők valójában a NOmentum.
A NOmentum tehát egy elpusztítandó, felszámolandó párt. A magyarság érdekében el kell takarítani a közéletből őket! Minél előbb! Örökre.

mindenszo.hu

 

Oszd meg másokkal is!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Így „szigetelődött” el Orbán Viktor 2019-ben – Mutatjuk

Fricz Tamás: Vagy bizonyítsa be Soproni Tamás, hogy a Mi Hazánk náci párt, vagy távozzon hivatalából!