in , ,

A Népszavás Batka Zoltán már olyan unalmas, hogy el sem olvassuk: a csávó kizárólag a Lölö-Orbán-Tiborcz-Rogán négyesben tud gondolkozni – Egybites az agya

Unalmas

Rendre látjuk, hogy bizonyos jobboldalinak, nemzetinek mondott oldalak szemlézik, mit szemlézik, első helyen hozzák Batka Zotyó írásait! Tudják, annak a Batka Zotyónak az írásairól van szó, aki pl. Trombitás Kristófot bátran felhúzná az első fára.   Anno Trombi annál a lapnál dolgozott, amelyik most bőszen szemlézi ezt a nyomorultat. No, komment.

Nem lenne gond, ha szemléznek néha egy ilyen szerencsétlen, de egy Perintfalvit, Batkát és Ethelwolfot első helyen megjelentetni? No komment, tényleg.

Mi is néha megírjuk, melyik szerencsétlen mit hányt ki magából, de mi főleg azért tesszük, hogy tudjunk rá reagálni és reagálunk is.

Pl. említett, állítólagosan nemzeti, jobbos lapnál sosem szemlézik Bognár Zsoltot, egy-egy írása nálunk 100 ezer olvasót is ment, sebaj, inkább olvassák nálunk őt, mint ott, azon a zűrös helyen.

Emlékeznek mit lett a Heti Válaszból, a Borókais nemzeti lapból? Egy libsi sz*rfészek, aztán a végén Válaszonline vagy mi lett belőle. No, ezért aggódunk mi eme bizonyos jobbos lapok miatt…

 

Tartsuk szárazon a puskaport.

 

De térjünk vissza Batka Zotyóra, akit eme lap is szemlézett. Nos, mi nem szemlézzük, a csávó unalmas, tök uncsi és főleg nem hétvégén terheljük vele olvasóinkat.

Erről ennyit…

 

 

mindenszo.hu

 

 


 

LEGYÉL NAPRAKÉSZ!


 

Íme Magyar Péter luxus BMW-je. Bognár Zsolt: „A nép egyszerű gyermeke, Magyar Péter összeöltözik a mögötte pompázó BMW-vel, hogy mindenki láthassa a kivagyiság szemérmetlen képviseletét”

Megy az ostoba színjáték – Giorgia Meloni (hisz ennek még valaki?) fegyvernyugvást kér az olimpia idejére