in ,

A mindenszo.hu ezúton szeretne köszönetet mondani Gulyás Márton anarchistának

Köszi Marci!

Szervusz Marci!

Nem az első anarchista akciód ez állami intézmények ellen. Mielőtt a témában jobban elmerülnénk, előtte engedj meg egy kis kitérőt: kétségtelen, hogy meggyőzően tudsz szónokolni, és úgy csinálsz, mintha elhinnéd azt, amit mondasz, de egyben biztosak lehetünk: Te képes vagy folyamatosan hazudni. Csak egy apró momentum, amikor Bayer Zsolttal vitatkoztál a kávézóban sokmindenről. Pl. a kereszténységről. És Te ott, élő adásban képes voltál olyan meggyőzően hazudni arról, hogy hány keresztény van Magyarországon, hogy szerintünk sokan el is hitték: pl. azt mondtad, hogy már csak 17%-nyi keresztény él Magyarországon. Nos, azonnal meg is néztük az utolsó népszámlálást, és mivel tudtuk, hogy hazudsz, ez, ott, akkor, abban a szent pillanatban be is bizonyosodott: a valóság Marcika 70, azaz 70%. A különböző keresztény felekezetek összességében 70%-ot tesznek ki Magyarországon. Na erről ennyit.
De nem is ez a lényeg, csak ezt már nagyon el akartuk mondani a nyilvánosság előtt, mert nem bírjuk a hazugságot! Így a Te pofádat sem! Mert hazug vagy, mint a ballibsik általában.

A legutóbbi akciódért viszont szeretnék őszintén köszönetet mondani. Köszönjük, hogy a töketlen ellenzék szerencsétlenkedését, még egy olyan általánosan is közbotrányt okozó cselekedettel tetézted meg, hogy történetesen egy műemlékvédelem alatt álló ÁSZ épületet is durván megrongálsz.
Ettől a „középen”  levő szavazóktól az ellenzéki tábor nemhogy szavazatot nem fog kapni, még veszíteni is fog. Emlékezz, kedves Márton, hogy az utcai goa partyk alkalmával a Fidesz támogatottsága rendszeresen nőtt. Ugyanis az ország irányítását egy octogoni drogpartit támogató társaságra nem tudja egy választópolgár rábízni. De egy középület-rongáló anarchistára sem.

Szóval: Köszi, Marci! Csak így tovább! Előre a nemzeti oldal kétharmadáért!

Üdv,
A mindenszo.hu szerkesztő Csapata

Nomen est omen – Niedermüller Péter még a nevében is aljas. A német magyar szótár egyértelműen fogalmaz. Megvizsgáltuk.

Lovas István – Gáz van Németországban – Évek óta nem emelkedtek annyira az energiaárak, mint most