in ,

A malacpofájú is felszólalt a parlamentben – Üzenet malackának!

Régen az MSZP-ben fröcsögött, ma a DK-ban osztja az észt…

Fotó: MTI/Soós Lajos

Tekintettel arra, hogy olvasóinknak nem szeretnék semmilyen agykárosodást okozni, eltekintünk attól, hogy a malacpofájú felszólalását megmutassuk, a mondandó úgysem fontos, elég annyi, hogy röfike arcából újra ömlött a tömény szar.

Mert tavasz mindig van. És ha tavasz van, akkor melegszik az idő, süt a nap, ilyenkor egy kicsit meglazul a föld, és ilyenkor sajnos módjukban áll újra feljönni a csatornapatkányoknak / zombiknak / agyhalottaknak, előbújnak, és mindent összepiszkítanak. Pont így történt ez malackával is.
Jött, látott, pofázott. “Sajnos” nem sokra ment vele, mert nagyjából senki sem figyelt rá, mondandója kb. olyan érdekes, mint amikor egy hűvös kedd, esős reggelen a sarkon befordul a kukásautó (copyright Bayer Zsolttól).

Tehát malacpofájú, és 52 másik gyilkos, gazember társa most sem szavazta meg a koronavírusellenes törvényt, hadd pusztuljon a magyar.

Malacka, Te pedig örülj, hogy még nem lincseltek meg a nyílt utcán, mert aki a halálos vírus ellen való védekezést gátolja szavazatával, az bizony gyilkos! De ne aggódj malacka, nélkületek is megvédjük az országot!

Addig is, amíg nem futsz velünk össze, egyet tegyél már meg malacka: köpj fel jó magasra, és állj alá!

 

Köszi!

 

mindenszo.hu

 

Oszd meg másokkal is!

Jó hír! Csicskul a párt – Harmadolta a járvány a Momentum népszerűségét

Olaszok és az EU – Az olaszok továbbra is elmondják a véleményüket az EU-ról – Videó