in ,

A magyar egészségügyet Auschwitzező Náray Tamás már Facebook oldalán magyarázkodik

Mit magyarázkodik?

A szerkesztőség megjegyzése az alanti levélhez:

Náray magyarázkodik, és nyivákol.
Hol volt Náray, amikor sorra zárták be a kórházakat a balliberális kormány alatt?
Miért nem panaszkodott?
Akkor nem voltak auschwitzi viszonyok? Csak most?
Hol volt Náraya, amikor dupla ilyen hosszú volt a kórházi várólista és fele annyi volt a kórházakban az MR készülékek száma?
Hm???

Íme Náray magyarázkodása:

„Na ezt kérem nyílt levélként leközölni, tisztelt lopós sajtó!
Tudnotok kell, és kérem, hogy osszátok is ezt meg, az a bizonyos kórházi beszámoló, melyet sokezren olvastatok, számomra, még ha nehéz is elhinni, semmiféle aktuálpolitikai relevanciával nem rendelkezik. Többször elmondtam már, hogy én senki pártján nem állok, kizárólag a magamén, így igyekszem olyan távoságot tartani mindentől, amilyet csak lehetséges. Sem a Fideszről, sem az Orbán-kormányokról nem ejtettem egyetlen szót sem. Ahogy Antall Józsefről, Horn Gyuláról, Medgyessy Péterről, Gyurcsány Ferencről, vagy Bajnai Gordonról sem. Én az állapotokról írtam, amit most a bőrünkön megtapasztaltam. Nekem mindegy, ki volt, van, lesz hatalmon! Engem ez soha, egy cseppet sem érdekelt és egy cseppet sem foglalkoztatott. Ugyanis nem szorulok senkire, nekem nem kell sehova smúzolnom, és nem kell senkit szidnom. Továbbá engem az sem érdekel, ki a felelős, vagy hogy ki mit csinált, meg mit nem csinált. Engem az érdekel egyedül, mi történik a
hozzátartozómmal. Nem tudom, ez így végre világos-e? Az pedig, hogy a kommentelők mire vetítik ki a hozzászólásaikat, és milyen tartalommal, ugyan az aktuálpolitikai mocskolódásokat folyamatosan leszedjük, mert nem szeretnénk, ha félrevinnék a mondanivalót, egyáltalán nem az én dolgom. Köszönöm a közölt listákat az eredményekről, de hiába küldözgetik nekem. Mert sajnos azok nem teszik sem meg nem történtté, sem pedig elviselhetőbbé a kialakult helyzetet. Azt pedig már megszokhattuk, hogy a média keselyüi lelopkodják az oldalamról a tartalmakat, a hozzájárulásom nélkül és cincálgatni akarnak jobbra-balra. Hát, jó szórakozást. Rólam lepereg.
Sajnálom tehát, de ami megtörtént, megtörtént, mindenféle politika nélkül. A poszt kizárólag azért
született, mert szerettem volna felhívni a figyelmet arra, hogy minden egyes ember megérdemli
a tisztességes bánásmódot, vallási, faji, adófizetői, nemi, vagy tudomisén milyen volta
ellenére, vagy éppen azért. Tisztelettel.

(Az ehhez a poszthoz való további hozzászólásokat kérem mellőzzétek. Köszönöm.)

(Náray Tamás Facebook oldala)

Nagy Bandó András is becsicskult a libsiknek – Elküldte a neki nem tetszőket, szó szerint a pokolba

Szanyi Kapitány elszabadult! Nagy a baj: már saját pártelnöke is elhatárolódott Szanyitól és október 23-ás posztjától