in ,

A libsi Vadon Jani lesz az elsők között Pestszentlőrincen, aki fizetheti a Tiborc adót (Ingatlanadó)

Beérett a gyűlöletkeltés

Beérett a néhai Andy Vajna tulajdonában levő Rádió1-en a Balázsék c. műsorának folyamatos gyűlöletkeltése az Orbán kormány ellen. Nem tudom miért kell a nemzeti oldalnak mindig tökönszúrnia saját magát ilyen Balázsék c. műsorral.  Nap mint nap szidtak mindent, amit a kormány csinált: Nemzeti konzultáció, stadionok, egészségügy, orvosok, tanárok, oktatás, posta, postai szolgáltatások, MÁV, vasút, egyszóval mindent szidtak, ami a magyar szolgáltatásokhoz, a magyar államhoz, a magyar kultúrához köthető.

Most beérett a gyűlöletkeltő politikájuk Budapesten. Csakhogy a hangzatos ígéretek helyett valami egészen más következik, és bizony Budapest szopni fog! Első között Vadon János, Sebestyén Balázs felszopója.

Ugyanis Vadon János a XVIII. kerületben lakik, és itt ugye a kommunista ingatlankirály  nyerte a választást. Az ingatlanadót pedig csak kerületek tudják bevezetni, tehát egyeztetnie kell Karácsony Gergelynek Szaniszlóval is, meg a többi ellenzéki kerülettel. És ne legyen kétségünk, ezekben a kerületekben lesz ingatlanadó (kivéve Fidesz kerületek). A Fideszes kerületek nem fognak ehhez hozzájárulni, ők megússzák a súlyos adót, ami előbb utóbb mindenkit érinteni fog.

Így Vadon Jánost is!

Így jártál Janikám. Hamarosan fizetsz, mint a katonatiszt. Mint megírtuk, először csak a nagy értékű ingatlanokra vezetik be az ígéretek szerint az adót, de valamiből finanszírozni kell ám a bérlakásokba hamarosan betelepítendő migránsokat, ezért évről évre egyre lejjebb viszik a Tiborcz adó értékhatárát, és előbb utóbb MINDENKI fizetni fog. Te is Jani!

mindenszo.hu

Oszd meg másokkal is!

Bréking! Na helló Röfik! Jön a Tiborz adónak hazudott ingatlanadó! Bejelentették!

Ezeket a kerületeket érinti a Tiborcz adó (ingatlanadó) – Lista