in ,

A liberalizmus rosszabb, mint a koronavírus! Avagy hogyan lesz valakiből katolikus létére CEU-seggnyaló

Érik néha csalódások az embert…

Fura, beteg világban élünk.
Íme egy újabb bizonyíték, hogy a magyar fiatalok mekkora veszélyben vannak. A liberalizmus mételye pusztít, még a keresztény fiatal testvéreink körében is. E történetet azért írjuk meg, mert személyesen érinti a szerkesztőséget, és elszomorítja stábunk érintett tagjait. Van egy hölgy, akit nagyjából 30 éve láttunk utoljára, akivel közösen egy hittan csoportban voltunk, és egy ismerős olvasónk hívta fel a figyelmet rá, mert a közösségi oldalán felettébb furcsa fotók láthatók. Úgy látszik K. Ritát a jelek szerint elragadta a liberális vírus, nem volt az utóbbi évtizedekben felvértezve elég szellemi védelemmel, és behódolt a fősodratú liberális szélsőségeknek, elkapta őt a libsi gépszíj, és jól be is darálta.

Íme pár friss fotó róla:

Nem találjuk a szavakat.

Nem éppen a keresztényi értékek képviselete látható a képeken.

Hasonlóan darálta be egy érdi ismerősünket is a sötét liberalizmus. Az egykoron tusculanumi hittancsoport tagjából ma már hithű Momentumos lett. Amikor megkérdeztük tőle, hogy keresztény létére, hogy tud egy ateista, magyarellenes pártra voksolni, válasz nem érkezett. Csalódásunk ez esetben is határtalan.

Miért írtuk le most ezeket? Hogy mi ebből a tanulság? Csupán az, hogy még a keresztény testvéreinkre is veszélyt jelent a liberális vírus, ami már az egész világot behálózta. Vigyázzunk hát barátainkra, közösségeinkre, ismerőseinkre, és szükség esetén figyelmeztessük őket, ha letérnének a jó útról.

 

mindenszo.hu

 

Oszd meg másokkal is!

Jön! Jön! Orbán Viktor újabb nemzeti konzultációt jelentett be

Hivatalos: senki sem lőtt a DK irodájára! Csupán csapágygolyókat találtak