in

A kiskunhalasi Fidesz győzelmet már nem tartotta fontosnak az ellenzéki média

A haladó médiában Kiskunhalas az smafu

Miközben az ellenzék ünnepelte a hódmezővásárhelyi győzelmet, az elvileg függetlenobjektívsajtó követte a példájukat. Azonban a kiskunhalasi Fidesz magabiztos győzelméről már nem sikerült ilyen elánnal tudósítani: mint ismert, a fideszes Juhász György 68 százalékkal nyerte meg az időközi választást a független Fejes Ferenc előtt, aki 31 százalékot kapott.

A legfüggetlenebb 444.hu tucatnyi cikkben foglalkozott Márki-Zay győzelmével, de csak egy 21:59-es, balsávos kishírben számoltak be Kiskunhalasról. A címből azonban ez sem derült ki: A Fidesz gratulált a jelöltjüket legyőző Márki-Zay Péternek – írták.

Lajos lapja, az index.hu – amely szintén örömünnepet ült – 23:20-kor tudósított a halasi fideszes győzelemről, előtte mindössze két poszt jutott rá a percről percre tudósításukban.

A mértéktartóan komcsi hvg.hu sem kapkodta el a kiskunhalasi eredmények ismertetését, órákkal később közölték, hogy nyert a Fidesz.

24.hu-n olvasható hírek szerint tegnap semmi sem történt Kiskunhalason. Ha erről mégis van cikk, akkor úgy elrejtették, hogy ahhoz csak gratulálni lehet.

Washington Post szintén beszámolt a világrengető hódmezővásárhelyi választásról, de Kiskunhalasról ők sem tudósítottak.

(forrás: Bácskai Balázs, 888.hu)

Ez kell megint? Mi lesz, ha április 8-án is ezek győznek. Kell jobb ébresztő?

BOTRÁNY – Az MTA emléket állít egy gyilkos, kommunista pufajkásnak