in , ,

A hazaáruló Jávor Benedeknek börtönben a helye – Magyarország ellen dolgozik szándékosan Brüsszelben

A Sargentini-jelentés címet viselő fércmű névadójával Jávor Benedek máris lepacsizott, és mosolyogva készül a hazánkat elítélő nyilatkozat elfogadására

Jávor Benedek máris lepacsizott Magyarország ellenségével

A Sargentini-jelentés címet viselő fércmű névadójával Jávor Benedek máris lepacsizott, és mosolyogva készül a hazánkat elítélő nyilatkozat elfogadására.

Az LMP, a Párbeszéd Magyarországért, majd a Párbeszéd színeiben politizáló Jávor Brüsszelben futott össze Judith Sargentinivel, akinek egy igen hiányos, felületes, egyoldalú dokumentummal sikerült körbehakniznia a liberális médiát, amelyben azt állítja, hogy Magyarország már megint nem demokrácia.

Többen úgy vélik, hogy a Sargentini-jelentés egy intézményesített bosszú Magyarországgal szemben, mivel a magyar kormányzat nem hajlandó behódolni a brüsszeli föderalistáknak.

A jelentéstevő amúgy egy holland bevándorláspárti képviselő, aki úgy készítette el a jogi nyilatkozatot, hogy semmilyen felsőfokú végzettsége nincsen, nemhogy jogi diplomája.

A baloldal rendre elárulja a hazáját

Az Európai Parlamentben ülő magyar baloldali képviselők általában saját hazájuk ellen szoktak szavazni és felszólalni. Behódolnak az brüsszelitáknak, és rendre szem elől tévesztik a magyar érdekek képviseletét. A bevándorlás kérdésében nagyrészt a nyugati liberális álláspontot képviselték, élesen támadva Magyarországot.

(888.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Hullanak Macron körül az emberek, mint a legyek – Újabb minisztere hagyta faképnél Macront

Leleplezték a Sargentini-jelentés tévedéseit