in , ,

A hazaáruló, gazember Ujhelyi tovább sivalkodik: Ujhelyi szerint Európa-ellenes kormány alakult + mindenszo.hu kommentár

Ma egy Európa-ellenes kormány alakult, amely szembe megy azzal az értékvilággal és azzal a társadalommal, amely az Európai Uniót választotta otthonának – mondta Ujhelyi István

Mindenszo.hu kommentár: úgy látszik nem volt elég a nyílt levelünk ennek a gazembernek. Tovább sivalkodik. Már többször elmondtuk, hogy a magyar törvények egyértelműen fogalmaznak: aki Magyarországnak szándékosan anyagi kárt okoz, az bűncselekményt követ el. Erre ez a gazember tovább sivalkodik, hogy pénzt vonjanak el hazánktól. És még van pofája azt hazudni, hogy elutasítja a migrációt. Dehogy utasítja el!

 

Ujhelyi szerint Európa-ellenes kormány alakult

Ma egy Európa-ellenes kormány alakult, amely szembe megy azzal az értékvilággal és azzal a társadalommal, amely az Európai Uniót választotta otthonának – mondta Ujhelyi István, az MSZP európai parlamenti képviselője pénteki budapesti sajtótájékoztatóján. A politikus bejelentette, hogy indul az MSZP választmányi elnöki tisztségéért.

Fotó: MTI, archív, illusztráció

Ujhelyi István azt mondta, az Orbán-kormány bűnt követ el a magyar nemzettel szemben, ha folytatja azt a magatartást, amelyet az európai közösséggel, az európai értékekkel szemben megengedett magának az utóbbi években.

Az elmúlt hetekben sorra születettek meg azok a jelentések a különböző európai parlamenti bizottságokban, amelyek Magyarországról, a magyar jogállamiságról állítanak ki bizonyítványt. Ezek a bizottsági jelentések jobboldali, kereszténydemokrata és baloldali képviselők szavazataival születettek az Orbán-kormány jogállamiságot sértő ténykedése ellen – fogalmazott.

„A náci birodalmi gépezet és a sztálini diktatúra volt az, amely a haza ellenségének nevezte mindazokat, akik saját országuk diktatúrája ellen kívántak fellépni. Az Orbán-kormány eljutott odáig, hogy mindenki hazaáruló és a nemzet ellensége, aki megkérdezi, hogy Orbán mire költi a nemzeti vagy az uniós forrásokat, és az is, aki nem hajlandó szó nélkül eltűrni, hogy az Orbán-kormány tönkreteszi a magyar demokráciát” – mondta a politikus.

Ujhelyi István felszólította az Orbán-kormányt, hogy álljon meg ezen az úton. Hozzátette: ma az a hazafi, aki az Európai Unió tagjaként látja Magyarországot. „Én is elutasítom a migrációt, a kötelező betelepítési kvótát, de igent mondok az európai értékekre” – hangoztatta.

Ujhelyi István a sajtótájékoztatón bejelentette, hogy indul az MSZP választmányi elnöki tisztségéért a párt június 17-ei kongresszusán.

Dolgozni akar, mert újjá kell építeni a magyar demokráciát és a legerősebb ellenzéki pártot – jelentette ki. Ehhez szükség van egy olyan csapatra, amelyben vége egymás kibeszélésének, kijátszásának, és ezt a csapatot Tóth Bertalannak kell vezetnie – tette hozzá.

(forrás:demokrata.hu)

 

Kapcsolódó cikkek:

Ujhelyi durván nekiment Bayer Zsoltnak!

 

Nyílt levél a hazaáruló, gazember Ujhelyi Istvánnak

 

 

AGYHALÁL – Egy „agysebész” lett egy brit nagyváros polgármestere

Szentesi Zöldi László az ellenzékről : Semmit sem tanultak