in ,

A Fidesz veszített az ellenzéki sajtó szerint – Mutatjuk a kreténeket

Nem hiszünk a szemünknek

52%!
ÖTVENKÉT SZÁZALÉK!
Ötvenkettő.

Plusz egy kis matek: 13/21*100=61.9%!  Tehát 62%-os többség a mandátumok elosztása szerint.

Az ellenzék ebből hozta ki, hogy a Fidesz veszített. Megfogadtuk, hogy ebben az elemzésben egyetlen jelzőt sem fogunk használni, tehát nem fogjuk leírni, hogy kretén ellenzék, idióta ellenzéki újságírók, akik elveszítették a kapcsolatot a valósággal….nem, nem lesznek ilyenek.

 

HIRKLIKK

Mivel nem írhatunk jelzőket, nem írjuk azt a hirklikk.hu -ról, hogy egy liberális, hazug propagandaportál. Ha nem használhatunk jelzőket, akkor azt sem írhatjuk le, hogy a hirklikk.hu egy álhírgyár. Egy bizonyos NVSZ, azaz Nagy Vadász Zsuzsanna a következőket írja az EP választásról:

Totális politikai vereség tehát a majdnem 53% Köszönjük Nagy Vadász Zsuzsanna!


 

HIRKLIKK MEGINT

A szerző a nevét itt nem vállalta.
Szintén a hirklikk.hu hozta le az alábbiakat:

No komment!


 

B1blog.hu

A b1 blog is nagyot alkotott. Nem nem írjuk le, hogy a szerző igazán kretén, mert nem írunk ugye jelzőket.

Tehát a győzelem az vereség. Értjük. Amennyiben használhatnánk jelzőket, azt írnánk, hogy ez már a teljes agyamputáltság állapota, de nem írjuk le ugye, mert megígértük.


 

 

 

Hvg.hu

Egy bizonyos Tóth Richárd névre hallgató kretén újságíró ember azt írta a liberális propagandaportálon ,a hvg.hu-n, hogy nem felhőtlen az öröm a Fidesznél. Íme:

 

Sok jelzőt ide írhatnánk, de nem tesszük.


 

Hvg.hu

Megint a hvg.hu. Igaz, itt Gyurcsányt idézi, de akkor is pikáns. A Hvg.hu kiemelhetett volna más idézetet is Gyurcsánytól, de ők ezt találták a legfontosabbnak:

 

Tényleg nem lehet már ehhez semmit sem hozzáfűzni. Felesleges. Lábon kihordott agyhalált írnánk, ha használhatnánk jelzőket, de most nem tesszük.


 

Hvg.hu

Továbbra is hvg.hu. A Tóta W. nevű senki  újságíró is lényegében a Fidesz vereségéről értekezik hosszasan.

Nem érdemes tovább elemezni a cikket, meg idézni sem, a cím mindent elmond.


 

 

Hvg.hu

Továbbra is a hvg.hu. Egy bizonyos Gergely Márton szerint a Fidesz győzelme smafu.

Néha azon gondolkodunk, hogy a hvg.hu szerkesztőségében ezek vagy gombáznak, vagy fehér csíkokat szívnak fel az asztalról, vagy elsodornak, majd elszívnak pár vicces cigit. Nem tudjuk, mindenesetre a cucc nagyon durva lehet.


 

 

24.hu

Kerner Zsolt a 24.hu-nál szintén nagyot alkotott.

Ezt:

 

Ezt Kerner Zsolt írta. Ő Kerner Zsolt:

Az ábrázata alapján már mindent értünk.


 

24.hu

Ismét a 24.hu.


Ezt egy Kálmán Attila nevű valaki vetette a 24.hu hasábjaira. Annyira nem volt népünnepély, hogy a vasárnapi győzelmet követően egy baráti társasággal ebédelni és sörözni mentünk a győzelem jegyében, egy másik társasággal pedig pezsgőztünk. Tényleg nincs Népünnepély.


 

 

Legyen ennyi elég az ellenzéki sajtóból, mert találnánk még vagy 30 ugyanilyen cikket. Megállapítható, hogy aki ilyesmit képes leírni, a valósággal 180 fokban eltérő fikciót firkál ezeken az online portálokon, az nem újságíró. Ugyanis legalább meg kellene közelíteni a valóságot, és arról írni, főleg, ha az a tény, esemény, letagadhatatlan. Márpedig a Fidesz elsöprő győzelme letagadhatatlan.

Sajnos lapzártáig nem érkezett hír az elkövetők elmeállapotáról, illetve nincs tudomásunk arról sem, hogy vasárnap óta orvos látta-e már őket.

mindenszo.hu

 

Oszd meg másokkal is!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Bréking – Gyanúsítottként hallgatták ki és őrizetbe vették a szállodahajó kapitányát

Országosan elemi a felháborodás Cseh Katalinnal szemben! – Mondjon le Cseh Katalin! – Itt lehet aláírni!