in ,

A budapesti Fidesz felhívása a lakosság számára, és a mindenszo.hu válasza nekik

Felhívás: segítsünk a Városházának!

A beérkező javaslatokat továbbítjuk Karácsony főpolgármesternek.

„Ahogy már jeleztük, a baloldali városvezetés az elvesző budapesti idősotthonok férőhelyeinek számát Celldömölkön kívánja pótolni, mintegy 200 km-re Budapesttől. Szerintünk lenne közelebb is hely 50 időskorú elhelyezésére, különösen úgy, hogy egymilliárd forintból kívánják kialakítani az új helyszínt.

Reméljük, valóban csak az ingatlankereséssel jutott zsákutcába a Városháza, nem pedig a celldömölki elvtársak cégét szeretnék egy remek szerződéshez hozzásegíteni. Szerintünk az idősek helyzete nem politikai játék és nem biznisz!

Ezért arra kérünk titeket, hogy küldjetek kommentben vagy üzenetben olyan üresen álló épületeket Budapest határain belül vagy az agglomerációban, ahol ki lehetne alakítani legalább 50 férőhelyes idősotthont. Ne kelljen Celldömölkre, két órányi autóútra költözniük az ellátottaknak és négy órát autózniuk a látogató hozzátartozóknak!

A beérkező javaslatokat továbbítjuk Karácsony főpolgármesternek, hogy a budapesti időseknek és családjaiknak is kényelmesebb szolgáltatás juthasson.”

– eddig a budapesti Fidesz közleménye.

 

 


 

A mindenszo.hu javaslata, ahol el lehetne helyezni a budapesti időseket:

Ingatlan neve: Apró villa

Címe: Szemlőhegy u. 42. 

 

 

 

mindenszo.hu

 

 

Add tovább!

Orbán Viktor: a nemzeti kormány rögzítette a rezsiárakat a háztartások számára, a baloldal már most kijelentette, hogy ők emelnének

Óriási siker! Már több mint százezren nézték meg a Gyurcsány-filmet!