in ,

A botrányos baloldali polgármesterek okozhatják az ellenzék vesztét 2022-ben – A nagyvárosokban is protest hangulat alakulhat ki

Sorra buknak meg az ellenzéki városok koalíciói

Eger, Vác, Szentendre, Budapest, Szombathely, Pécs, Miskolc. Mindenki sokat hall ezekről az ellenzék vezette városokról, kerületekről. 

Sok-sok milliárdos többlettel adta át a Fidesz ezeket a városokat, tehát az alapok le voltak fektetve, már csak működtetni kellett volna őket. Nem sikerült. Eltelt másfél év, és azt látni, hogy megszorítás, megszorítás hátán. Adóemelések, parkolási díjak többszörösére emelése. Áramlopás Terézvárosban, közlekedési káosz Erzsébetvárosban, brutális, többszörös bérleti díj emelések a Várban, hibás költségvetés készítés a Várban, lemondások a Várban, széteső egri baloldali vezetés. Káosz Miskolcon a közlekedésben, Budapest hamarosan úszik a szemétben, drága Lánchíd tender, teljesen dilettáns fővárosi vezetés. Gyanús pénzosztások Niedermüller kerületétől Czeglédynek és még sorolhatnánk.

Olyan szintű megszorítások, adóemelések és dilettantizmus jellemzi a baloldali polgármesterek működését, hogy 2022-re egyfajta ellenzék ellenes protest hangulat alakulhat ki, vagy ha a szakértők kutatásait figyeljük, ez a hangulat már ki is alakult.

Egyáltalán nem lehet nyugodt az ellenzék 22-ben. Amennyiben a nagyvárosi protesthangulat a fővárosban is erősödik valamelyest, úgy 2022-ben akár több kerületet is behúzhat a jobboldal.

 

 

mindenszo.hu

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Na, erre is megérte szavazni, igaz? Brutális áremelés Ferencvárosban: hatszorosára nő 2021-ben a parkolási díj a kerület lakói számára

Hivatalos: a magyarok jelentős többsége támogatja a fiatalok jövedelemadó-mentességét