in , ,

A bolgár nő külügyminiszter lenne Magyarországon! Na, azt nem hagyjuk!

Na neee

Felmerült Makimajom fejében, hogy a bolgár nő lenne a külügyminszter, ha a moslék nyer a választáson.

 

Máthé Zsuzsa újságíró összefoglalta, hogy a bolgár nő milyen múlttal akar külügyminiszter lenni.

 

Íme:

 

A nagypapa nem más, mint Apró Antal vezető kommunista politikus, aki az 1956-os forradalom és szabadságharc egyik elárulója, az annak leverését követő véres megtorlások egyik központi irányító figurája volt – szemrebbenés nélkül fordult saját nemzete ellen.

Az ő fia, Dobrev Klára nagybátyja, ifj. Apró Antal folytatva az atyai karriert a pártállami titkosszolgálat III/II-es főcsoportjának volt meghatározó alakja.

A másik Apró gyermek, Apró Piroska Dobrev Klára édesanyja, szintén a Kádár-rendszer egyik prominens elvtársnője volt, elsősorban a külkapcsolatok terén szolgálta a szocialista egypártrendszert, szorosan együttműködve a titkosszolgálatokkal.

Apró Piroska később sem változott, az 1956-os forradalom leverésében tevékeny szerepet vállaló pufajkás Horn Gyula kabinetfőnöke lett.

Apró Piroska férje, Petar Dobrev – Dobrev Klára apja – sokak állítása szerint – a bolgár kommunista titkosszolgálat tisztje volt.

Gyurcsányné Dobrev Klára pályája elején már a III/III-as SZT-tiszti múlttal rendelkező kormányfő, Medgyessy Péter kabinetfőnöke volt, hogy mára Brüsszelben képviselje, na, nem a magyarok, hanem az Unió jelenlegi mainstreamjét jelentő, a nemzetek Európáját felszámolni igyekvő csoportok érdekeit.

Az Apró–Dobrev család tagjairól tehát egytől egyig elmondható, hogy működésük összeforrott a nemzetközi kommunista-szocialista vezetéssel és azok titkosszolgálataival, természetesen mindig internacionalista, idegen érdekeket szolgálva.

E családi-szellemi hagyatékra és saját eddigi tapasztalataira bizton építkezhetne Dobrev Klára potenciális külügyminiszterként, ahogy uniós szereplése kapcsán már műveli is a nemzetközi kapcsolatok efféle, idegen érdekeknek tetsző szövögetését – az interjúban is elmondta, diplomatákat igyekszik meggyőzni arról, hogy az ő jól felfogott érdekük a magyarországi kormányváltás. Miért is?

Dobrev Klárának tehát nem volt más dolga, mint az internacionalizmus szót kihúzva a szótárából odavésni, hogy globalizmus, a Szovjetuniot kiradírozva az Európai Egyesült Államokat nevesíteni, a Varsói Szerződésnél pedig NATO-t írni, ja és a kommunista-szocialista eszmék helyett a piac törvényeire, esetleg a klímaváltozásra hivatkozni.

De a lényeg változatlan: a magyar nemzet érdeke, szuverenitása, érdekérvényesítő erejének, hatóképességének szempontja fel sem merül.

Ha kormányzati pozícióba kerülne, nyílnának a határok fizikailag is, ideológiailag is.
– írja Máthé Zsuzsa.
Add tovább!

Nem mi mondtuk – Horvát lap: számos élelmiszer jelentősen olcsóbb Magyarországon, mint Horvátországban

Brávó! Elhagyná nevéből a CDU a „keresztényt”