in , ,

A belgák most döbbentek rá, hogy nem annyira jó édesgetni a buckalakókat

A belga hatóságok legújabb terve, hogy a közösségi médiában, célzott üzenetekkel bírják rá a migránsokat arra, hogy ne Belgiumot válasszák célországuknak

A németalföldi ország régóta küzd a migráció-okozta problémákkal, azonban egyre inkább úgy tűnik, hogy a továbbiakban már nem kérnek az illegális bevándorlókból. A DVZ nevű bevándorlási hivatal egy féléves projektbe kezd, melynek keretében leszögezik, hogy mennyire veszélyes elindulni Európába és azt, hogy amit az embercsempészek állítanak, az egyszerűen hazugság.

A csempészek gyakran azt mondják a bevándorlóknak, hogy amint megérkeznek egy nyugat-európai országba, rögvest kapnak kétezer eurót és azonnali lakhatást.

A DVZ a Facebookon és a Twitteren keresztülvitt kampánnyal azt akarja elérni, hogy a migránsok ne vállalják a kockázatokkal járó utazást és maradjanak a hazájukban. Németországban már végrehajtottak egyszer egy hasonló kampányt, annak sok sikere nem volt, ugyanis a statisztikák szerint havi szinten továbbra is tízezrek érkeznek hozzájuk.

Fotó: AFP

A migránsok elhajtásában a legprofibbak továbbra is az ausztrálok, akik leszögezték, hogy nincs náluk kolbászból a kerítés, ne számítsanak semmi jóra a bevándorlók és azok, akik megpróbálnak egy csónakban hozzájuk érkezni, megmentik őket, de visszaviszik oda, ahonnan származnak. Az országba elsősorban a dél-ázsiai országokból érkeznek a bevándorlók.

(forrás: Bokor Gábor, 888.hu)

Bangóné hivatalosan is agyhalott

OSZTRÁK ELLENÁLLÁS – Ausztria senkit se fogad az Olaszországba érkezett 450 migránsból