in , ,

A Barátok Közt sztárja nekiment a súlyosan hungarofób Föld S. Péternek

A Föld S. Péterek farkasvigyora

Napok óta olvasom oldalfüggetlenül és hála Istennek elítélő egyetértéssel a hazánkban lelőtt farkas szomorú történetét. Ami miatt azt mondom, hogy immáron elég volt ebből az ócska színjátékból, az a szomszédunkban 14. hónapja tartó háború és annak embervesztesége.

A végtelenül állatbarát balos felszólalóknak hol veszett el – nota bene – az emberek halála iránt tanúsított együttérzése? Az érzelmes szívű aggódók közül melyikük írt szívszaggató cikket arról, hogy az orosz-ukrán konfliktus minden egyes napjával nem egy, amúgy jobb sorsra érdemes farkas a vesztesége a világnak, hanem százak és ezrek, akik történetesen emberek.

Erről kellene sápítoznia a háború folytatása mellett kardoskodó álszent hírközlőknek és politikusaiknak, de nem, ők támogatják az uniós fegyverszállításokat Ukrajnának, ahelyett, hogy a további emberi vérontás ellen emelnék fel a hangjukat.

A mindenkori Föld S. Péterek szolidarítása mögött persze ott az eleve megbúvó szándék, hogy bármilyen apropó kapcsán, de a magyar kormányba és annak valamelyik tagjába törölhessék a pennájukat. A HírKlikken megjelent abajgásában Föld S. Péter Semjén Zsolton köszörüli a nyelvét, ezzel teljesíti is az elvárt, politikai irányultságából fakadó aznapi penzumát. A farkas sorsa nála csak mellékszál, felvezető, jól jött ürügy. Föld S. Péter könnyei műkönnyek, ami olcsó és pótolható színházi kellék.

Föld S. Péter a tengeren túli skribler „Bartus lászló” hasonmásversenyének vitathatatlan hazai győztesei között lenne, a „ne legyen jó magyarnak lenni” életérzés Bartushoz hasonló szintű propagandistájaként.

Végezetül nem árt, ha tudja, hogy tettetett farkas nekrológjának ordas nagy hazugságához még vadásznak sem kell lennünk, hogy átlássunk rajta.

Bognár Zsolt /Parabolha Fb oldal/

 

 

Mindenszo.hu kommentár: amúgy Föld S. Péter pofáját elfelejtettük megmutatni. Íme:

Hol volt a Föld S. Péter nevű komcsi bértollnok 2006 őszén, és miért van még mindig itt? - PestiSrácok

 

 

 

 

 

LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

Deutsch Tamás: David Pressman eljárását ízléstelennek és súlyosan provokatívnak tartjuk

Az első lépések kritikusak, mondta korábban, ilyenkor derül ki, mit ér a sok hónapnyi tervezés, hogy kellően feszül-e a drót