in ,

A baloldal üzent a magyaroknak: nem a zsömle kicsi, hanem a pofátok nagy! Ha drága a benzin, vegyél kisebb autót! Ha dugó van, menj gyalog! Ezt üzenik

Világos üzenet

Dögöljön meg minden magyar. Rohadjatok meg, ott ahol vagytok, csak szavazzatok ránk! Ezt üzeni a baloldal.

 

Idézünk két őrültet a baloldaltól. A főpolgármester azt üzeni, ha dugó van, szállj ki a kocsiból, hagyd ott az út közepén, és menj gyalog. Rohadj meg, magyar. Dögölj meg, magyar! Egy biztos, a főpolgármester nem hibás! Te vagy a hibás, miért mentél be Budapestre kocsival? Különben is, menj gyalog, dögölj meg, ha kocsid van! Főleg ha benzines, vagy dízel! Szégyelld magad!

A másik kretén gazember szerint ha drága a benzin, akkor vegyél kisebb autót, ahogy azt az amerikaiak csinálják. Egyébként nem csinálják így, ott élnek a rokonaik, és nem teszik ezt! Mellesleg Amerikában kissé olcsóbb a benzin! De Maki Zajt nem érdekli! Szerinte a rezsicsökkentés rossz, rá kell ereszteni a rohadék magyarra a 6-szoros energiaárakat! De a jobboldal a Hír Tv-n még finomkodik ezekkel a szar emberekkel, amikor valójában a magyar népnek már bottal kéne őket kizavarnia Magyarországról.

Szóval a baloldal megüzente: dögöljön meg minden magyar, ők a politikájukon akkor sem változtatnak! És ezekre képes szavazni kb. 45% Magyarországon.

Szégyen.

 

 

mindenszo.hu

 

Add tovább!

Upszi: a francia energialobbi állhat Márki-Zay előretörése mögött?

Tisztelt Csörtében vitázó jobboldaliak! MÉG KEMÉNYEBBEN!