in ,

Tisztelt Csörtében vitázó jobboldaliak! MÉG KEMÉNYEBBEN!

Nincs mit finomkodni!

Mivel a Hír Tv új műsorstruktúrája jelentősen megváltozott (részben előnyére), egyre több néző ül a képernyő elé, és nézi meg pl. a Csörtében látható, hallható vitákat.

 

Éppen ezért kérjük, ne mindenki csak a saját érveiket hajtogassa, hanem ha elhangzik egy baloldali vád, egy ócska propaganda, egy hazugság, ARRA VÁLASZOLJANAK! Kérjék ki maguknak, legyenek felháborodva, és üssenek vissza! Üssenek vissza szóban úgy a mosléknak, hogy az fájjon nekik! Ott üssék őket, ahol a legjobban fáj! Ha Ujhelyi megy be a Hír Tv-be, akkor is kezdje a jobboldali politikus a SZEVIÉP üggyel, és Ujhelyi nyaralójának felújításával, és ezek után Ujhelyi fogja be a száját, ne vegye még egyszer a szájára a korrupció szót!

 

Keményebben, tisztelt politikusaink! Hazánk sorsa a tét, és jövőre a baloldalt el kell taposni! Addig kell taposni őket, amíg mozognak! Mert különben ők taposnak el minket.

Ennyi a történet.

 

 

mindenszo.hu

 

Add tovább!

A baloldal üzent a magyaroknak: nem a zsömle kicsi, hanem a pofátok nagy! Ha drága a benzin, vegyél kisebb autót! Ha dugó van, menj gyalog! Ezt üzenik

Most kaptuk a hírt – Városháza-gate: Bajnai áll Gansperger mellett – Videó