in , ,

A baloldal 27 éve – A baloldal lelki nyomora a Rendszerváltástól napjainkig

Sokat ámultam és bámultam a politikát 2002-től egészen napjainkig.

 

Vágjunk a közepébe…

 

Sokat ámultam és bámultam a politikát a Rendszerváltástól  egészen napjainkig. Valahogy mást vártam a Rendszerváltástól. Valami minőségit. Valami kultúráltat, valami újat, és nyugodalmast, békéset, demokratikusat. De valami egészen más történt…főleg a 2002-es választásokat követően.

Sosem gondoltam volna, hogy a 23 millió román beözönlésével való riogatás, meg a Kövér László „akasztós” féle baloldali hazugsága után lesz még lejjebb. Sok fiatal ma már nem is tudja, mik voltak ezek a történetek a 2002-es kampányból. Lehet egyszer elmesélem azt is. És azt hittem 2002 után nincs lejjebb.
LETT.

Jött 2004 december 5-e, amikor határon túli magyar testvéreink ellen uszított a baloldal, Gyurcsánnyal az élen. Tisztelet a kivételnek Szili Katalin személyében, de ő egymaga kevés volt az üdvösséghez.

Aztán volt még lejjebb, 2006, ősződ, elkúrtuk, rendőrterror, külföldi személyek azonosító nélkül rendőr-maskarában és maszkban rúgtak, ütöttek minket. Földön félholtra vert szerzetes, félig agyonvert olimpikon, kilőtt szemek, gumilövedék, harci járművek teljes bevetése a magyarok ellen.

Aztán jött a 2010-es és 14-es kampány, ahol a baloldal rendre alulmúlta önmagát. A HVG Fideszt lejárató hamis videója. Talán erre sem emlékszik már mindenki, de lehet egyszer majd ezt is elmesélem.
Meg a Mesterházy gyűlésén a beszólás, hogy a Fideszeseknek „kötél” kell, kiabált be valaki, amire Mesterházy nem úgy reagált, hogy elhatárolódik, hanem még helyeselt is.

Nem beszélve Simon Gáborról, Tocsikról, a K and H botrányról, Rejtő E TIborról, Kulcsár Attiláról és Medgyessy Péterről, vagy a cigányok ellen megrendelt és elkövetett, magyarokat cigányok ellen felbújtani kívánó gyilkosságokról, amit vélelmezhetően a balliberális titkosszolgálat rendelt meg, aminek ügyében ma is zajlanak a perek. De beszélhetnénk a lemondott Világkiállításról, a Szent Koronát micisapkának nevezéséről, az Olimpia megfúrásáról, a magyarokat „lemoslékzabálózós” külföldön élő szerencsétlen baloldali idióta „gondolkodók” magyargyalázó kijelentéseiről,  a stilizált Orbán szobor fejének levágásáról, és rugdosásáról (alias Dopeman)…és ezzel el is jutottunk egy még mélyebb szintre…Dopemanhez. Akit az MSZP indított a „nyóckerben”. El is bukott. Majd a bukást követően egy nappal Dopeman zenésztársa a 70 éves, Fidesz színekben induló hölgynek, aki nem mellesleg nagy fölénnyel megnyerte az időközi választást, neki azt üzente Dopeman zenésztársa egy zeneszámmal: ” Megbaszlak, úgyis megbaszlak…amikor akarlak!”
Igen, az MSZP színeiben induló Dopeman zenésztársa ezt üzente a Fideszes győztesnek. Nincsenek szavak.
Ahogy arra sincsenek szavak, amikor a CEU-s tüntetők, a demokrácia nevében akarják Orbán Viktort agyonlőni, az államfőt,  Áder Jánost „Bajszos szar”-nak nevezik, és skandálják az utcán, a demokrácia és a szólásszabadság jegyében. Arra sincsenek szavak, amikor Jurák Kata arcán égő
cigaretta csikket akartak elnyomni, vagy ahogy a rendőröket a CEU-s idióták tűkkel szúrkálták, hátha elszakad valamelyiküknél a cérna. De nem szakadt el szerencsére.
És mindehhez immáron huszonéve asszisztál a liberális média, mit asszisztál, USZÍT: Uszít a magyarok ellen az RTL Klub, a Tv2 szerencsére már nem tud, mert már nem az övéké, az Origo sem hála Istennek, mert már az sem az övék. De csinálja naponta a Hír Tv, a Hit gyülekezet tulajdonában levő ATV, a 24.hu valami penetráns módon, a Soros pénzből működő 444, az index.hu, ami már Simicska kezébe került, a Hvg.hu, amelynek nyomtatott verziójának borítóit a Showman Kőhalmi Zoltán (igen, ő) tervezi, aki borító terveivel hol Karácsonykor a keresztényeket gyalázza porig, hol 2.5 millió Fidesz szavazót, hol a miniszterelnököt pocskondiázza alpári módon, és teszi ezt természetesen a szólásszabadság jegyében.
Ezek és társaik akarják dalban,  és versben „Orbán Viktort felnégyelni, Lovas Istvánt kibelezni..”..stb.stb.

Ezek mondják azt a Tilos rádióban, hogy „Jézus egy fattyú volt.”
És teszik ezt büntetlenül, a szólásszabadság jegyében.

Most pedig a Fideszes jelöltnek, aki győzött, egy 70 éves pedagógusnak üzen az MSZP-s jelölt zenésztársa, hogy „Megbaszlak! Úgyis megbaszlak! Amikor akarlak!”

Nincsenek szavak. Erre már nincsenek szavak.
Feladom.

Idézek inkább az Ismerős Arcok egyik dalából:

„Nagypénteken holló mossa két fiát
Ez a világ kígyót békát Rám kiált
Mondja meg hát ez a világ szemembe,
Mit vétettem én egész életembe’

A csillagok feketébe öltöznek
Arc nélküli gonosztevők üldöznek
De, jó az Isten, pártját fogja a jónak,
Bizony mostan sok alja van a szónak

Édesanyám áll a ház kapujába’
Sirat engem fekete gyászruhába’
Édesanyám ne sirasson engemet
Hazámért adtam cserébe szívemet „

 

 

mindenszo.hu

Francia elnökválasztás a terror árnyékában

Vágó István Putyin kérdésben becsicskult