in ,

A Balatont ismét aljas módszerekkel akarják a libsik lejáratni – a magyarnarancs.hu akár bűncselekményt is elkövethetett

Megérne egy feljelentést

Tudomásunk szerint a rémhírterjesztés és egyéb aljasságok akár büntethetők is. Főleg, ha a nagy nyilvánosság követik el. Ezt tette most a kretén magyarnarancs.hu.
A témával egyszer már foglalkoztunk, de konkrétan a magyarnarancs.hu rohadék aljasságával még nem volt dolgunk.

Először is a libsi vádakra a cáfolatok.

A Balaton lejáratása idén sem sikerült – A libsi média mindent megpróbált. Nem jött össze nekik.

 

 

Most pedig jöjjön a magyarancs.hu . Gera Márton nevű ócska fehérjehalmaz követte el az alábbi, hazug lejárató cikket:

Az ócska, aljas magyarnarancs.hu természetesen egy SOROS szervezettel készített interjút, az AHang-gal. Kivel, ha nem egy Soros szervezettel? Ez az A Hang volt az, akik a hódmezővásárhelyi választáson elővette Lázár Jánossal szemben a cigánykártyát! Szóval ideje lenne az A Hang-ot kiutasítani az országból.

Természetesen a Balatonnal semmi baj, a legnagyobb bajuk, hogy Orbán kormány van, amint nyerne a libsi oldal, a Balaton csodálatos és gyönyörű lenne. A libsik még a politika oltárán a Balatont is beáldozzák!

A magyarnarancs.hu nem áll meg itt, egy korább cikkét is idézi a mostani végén, íme:

Na, szóval a magyarnarancs.hu és Soros-csicska társaik listázgatják a tulajdonosokat a Balaton körül, majd megírják az ostoba, aljas, kretén hazugságaikat, nehogy jöjjön vendég a tóhoz. Nem jött össze szerencsére! A Balaton megtelt!

Álljon itt a neve a két cikkíró rohadéknak: 
Keller-Alánt Ákos
Gera Márton

Ideje lenne az ország kárára működő gazember hazaáruló NGO-kat eltakarítani hazánkból. A lejárató, hazug libsi propaganda lapokat pedig büntető eljárás alá vonni! ELÉG VOLT!

 

mindenszo.hu

BRÉKING! MEGVAN! – Glasgow-ban is Európa-bajnok Hosszú Katinka!!

A HVG megint „beszólt” a Fidesznek – Hazug borítót tervezett Kőhalmi Zoltán – Mutatjuk