in ,

A Balaton lejáratása idén sem sikerült – A libsi média mindent megpróbált. Nem jött össze nekik.

Pedig mit összehazudoztak

Minden évben a 444-től, egészen hvg.hu -ig megjelennek a Balatont lejárató (persze csakis kizárólag akkor, ha az Orbán kormány van hatalmon) cikkek, hogy „úszik a szar a vízen” és ehhez hasonló aljasságok. Idén is megírták a baromságaikat a libsi sajtóban. Persze ettől a Balaton szerencsére megtelt!
Tele vannak a nyaralók, a kempingek, a szállodák és az apartmanok is!

 

A témában sikerült egy újabb gyöngyszembe botlanunk a Youtube-on.

Van ez a Czibók László, aki Youtube sorozatot indított mindenféle témában. Mondandóiban van, ami még egész értelmes is, de a Balatonról sikerült egy jó nagy lejárató monológot kiböfögnie.

 

 

Ő is remek példa arra, hogy az embereket szánt szándékkal elzavarjuk a Balatonról. Mármint ha mindenki Czibók Lászlóra hallgatna. De nem hallgat. Szerencsére.

 

Összegyűjtöttük az idei, Balatont lejárató libsi hazugságokat.

 

A libsik vádjai a Balaton ellen és a mindenszo.hu válaszai

 

Drága, sokkal drágább, mint tavaly:
Nem igaz! Nem drágább. A pizza átlagban ugyanannyi, mintha kaját rendelnél a neten Pesten. A déli parton Zamárdinál és Siófoknál pl. a parti büfében egy pizza 1300 Ft. Teljesen átlagos.
A libsik panaszkodnak még a lángosra, hogy 800 Ft, meg 1000 Ft. Valóban van 800 Ft-os sima lángos és sajtos tejfölös 1000 Ft-ért. De mekkora lángos! Nagyobb mint egy tányér, el is kellett feleznünk a lángost ketten ettük meg. Akkora adag volt, mint egy főétel. 500 Ft egy fél lángos, tele sajttal, tejföllel. Főétel 500 Ft-ért? REMEK!
Aki pedig drágállja az árakat, ugyanúgy van Tesco, mint bárhol az országban, lehet sütni, főzni, bevásárolni is igény esetén.

 

 

Ide csak a felső tízezer jár, Porsche-val és Jaguárokkal:
KAMU!  Hatalmas kamu! 3 hónap alatt kb. 2 db Porschét láttunk. Opel Corsától Citroenig mindent láttunk. Kis és nagycsaládosokat. Középkorúakat, időseket és sok – sok magyar fiatalt!
Ők nem a felső tízezer.

 

 

Csak külföldiek járnak a Balatonra, mert csak nekik van rá pénzük:
KAMU! Kb. 70%-a vendégeknek magyar. 3 hónapja nézzük a rendszámokat, a többsége magyar! Van sok lengyel, német, brit (!), belga, osztrák, de a nagyon nagy többség: magyar!

 

 

Rossz a víz minősége:
KAMU! Minden évben a szezon előtt kijönnek a jelentések a Balaton vízének minőségéről: kiváló! Magunk is tapasztaltuk .Egy kevésbé szeles, nyugodt időben a víz gyakorlatilag kristálytiszta! Olyan, mint még soha!

 

A Balatont úgy szeretjük, ahogy van, minden hibájával és szépségével együtt!
A libsik idén sem tudták lejáratni!

mindenszo.hu

 

Simán hazaáruló a Párbeszéd képviselője

PRŐHLE GERGELY ÉS SZAKÁCS ÁRPÁD ÚJABB KEMÉNY ÖSSZECSAPÁSA