in , ,

Simán hazaáruló a Párbeszéd képviselője

Igen, az.

Ne nagyon fogjuk vissza magunkat: Kocsis-Cake Olivio egy egyszerű hazaáruló – semmi több.

Kocsis-Cake Olivio a Párbeszéd országgyűlési-képviselője – tudják, ő az, aki a listavezető Karácsony Gergely helyére került be a kilencvenvalahányadik helyről a parlamentbe, így aztán végre nekünk is van egy afrikai felmenőkkel rendelkező honatyánk – a BBC-nek nyilatkozta párhuzamot vont az 1930-as évek náci Németországa és a jelenlegi magyar hétköznapok között.

A jó Kocsis-Cake Olivio többek közt azt tudta mondani a BBC-nek, hogy

(…) történész vagyok, de nem értettem, hogy mi történt az 1930-as években Németországban, hogyan tudott Hitler teljes kontrollra szert tenni. De most kezdem megérteni (…) azt gondolom, hogy a kisebbségek, kiváltképpen a romák ellen nagymértékű a diszkrimináció. Félő, hogy ugyanaz fog megtörténni, mint ami 1930-ban történt Németországban.

Még egy hivatásos rettegővel több… Na mondjuk az a történész, aki nem érti, hogy mi történt az 1930-as években Németországban, nem biztis, hogy mestere a szakmájának.

És amit tesz, amit mond az a legundorítóbb, mégpedig nem is csak azért, mert párhuzamot von a nácik és Magyarország között. Hanem azért, mert általánosságokban beszél és miközben nem mond semmit, nagyon is komoly vádakat fogalmaz meg. Miről is beszél? Milyen diszkriminációról van szó, amikor egy ország azon dühöng, hogy egy cigányt négy és fél évvel előbb engedtek ki a börtönből, ahová gyilkosság miatt került. Azért, mert jól viselkedett…

Miről beszél a színesbőrű képviselő, aki bent ül az országgyűlésben, bizonyítandó a tényt, hogy nálunk nincs semmiféle diszkriminációt, vagy éppen kirekesztés. Önmaga a legjobb példa arra, hogy itt akkora demokrácia van, hogy a fal adja a másikat.

Szóval általánosít, lejártajta azt az országot, amit a képvisel. És maradhat a parlamentben. Büszkén üldögélhet ott, azok után, hogy mindenféle konkrétum nélkül lejáratta a hazánkat. A miénket – biztosan értik a különbséget.

(forrás: Kecskés István, ezatuti.blogstar.hu)

Bayer Zsolt – Kálmánka kiköpte a cumit

A Balaton lejáratása idén sem sikerült – A libsi média mindent megpróbált. Nem jött össze nekik.