in ,

A 2 milliós Budapesten 200 szakszervezeti tünciző megdöntötte az Orbán kormányt. Ja, nem!

Most a Cafetériával van bajuk

Megint itt vannak, megint tünciznek. Most a Cafetéria miatt sivalkodnak a szakszervezetek. Síppal, dobbal, nádi hegedűvel, kereplővel zajongtak. Nagyon hangos volt, viszont kevesen voltak.

Gyertek ki- skandálták a képviselőknek. Ez a tüncike mindenről szólt ugyan, de nem a munkavállalókról. Volt itt egy kis oligarcházás, Mészároslőrincezés… csak a szokásos.

Annyira független volt a politikától a tüncike, hogy a jegybank épülete elé vonuló tömegben állítólag Kunhalmi Ágnes is feltűnt, illetve egy MSZP-s képviselő ütögetett egy vödröt, beolvadva a tömegbe.

A beszédek után Székely Tamás, a Magyar Vegyipari, Energiaipari és Rokon Szakmákban Dolgozók Szakszervezeti Szövetségének elnöke, valamint Szilágyi József, a Liga társelnöke petíciót ragasztott az MNB kapujára.

A demonstrációt a Paksi Atomerőmű Zrt. váltóműszakos dolgozóit tömörítő Műszakos Dolgozók Érdekvédelmi Szervezete (MÉSZ) kezdeményezte, de az akció mögé beállt a Liga Szakszervezetek és Magyar Szakszervezetek Szövetsége és több kisebb érdekvédelmi csoport is.

De ha ilyen sok név, és támogató, akkor vajon hol volt a tömeg?

 

A Népszava 4-5 ezres tömeget hazudott. Maradjunk inkább 150-200-ban.

 

Függöny.

 

mindenszo.hu

 

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Orbán Viktor elpusztítja Európát – Legalábbis a libsik szerint – Avagy stabil agyhalál, egyenesen Brüsszelből

Semmi sem drága – Először sajnáltatja magát Macron, hogy merénylet készült ellene, majd törvényt módosít a migráns szavazatokra hajtva