in , , ,

Orbán Viktor elpusztítja Európát – Legalábbis a libsik szerint – Avagy stabil agyhalál, egyenesen Brüsszelből

A Fogtündér akcióba lépett…

Kampány van! Most éppen EP kampány. Ez abból látszik, hogy a libsik egyre hülyébbek. Itthon is és nemzetközi szinten is.
Jó nagy akcióba kezdtek Brüsszelben az agynéma libsik. A jóképű Fogtündér (Guy Verhofstadt) pl. Orbán ellenes kampányba kezdett egy mobil plakáttal. A plakáton Orbán Viktor fényképe látható, és a szöveg, hogy “Orbán Viktor el akarja pusztítani Európát!”. A mobil plakát állítólag Magyarországra is eljön. Kíváncsiak vagyunk a fogadtatásra.

Hát igen, ez komoly dolog! Veszélyes!
És most el is képzeljük magunk előtt, ahogy Orbán Viktor elpusztítja Európát. Pl. a kerítéssel. Szinte a szemünk előtt van, ahogy a migránsokat megállító kerítés elpusztítja Európát.
De ott lebeg szemünk előtt az Orbán kormány családtámogatási rendszere is, ami egyenesen lemészárolja a kontinenst. Meg ez a keleti nyitás is. Az már egyenesen maga a tömeggyilkosság.
Aztán itt van ez a közel 5%-os GDP!  BOTRÁNY! A magas magyar GDP csak úgy gyilkolja az európai lakosokat.
Nem beszélve az alacsony munkanélküliségről. Milyen boldog volt Magyarország 2010-ben, amikor még csak 11% volt a munkanélküliség, és az európai polgárok is repdestek az örömtől. Most, hogy 3% -ra csökkent a magyar munkanélküliség, már érzem a halálos veszélyt, a pusztító veszélyt, mindjárt meghal mindenki Európában.

Szóval vigyázzunk, kedves európaiak!

Viktor Orbán is using EU taxpayers' money to turn people against the EU & to build his corrupted illiberal state. Here is our answer!

Posted by Guy Verhofstadt on Tuesday, 6 November 2018

mindenszo.hu

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

A nagy magyar mélyszegénységben 5,4 százalékkal több új személygépkocsit helyeztek forgalomba Magyarországon

A 2 milliós Budapesten 200 szakszervezeti tünciző megdöntötte az Orbán kormányt. Ja, nem!