in , ,

Menczer Tamás is az asztalra csapott: a szlovák külügyminiszter tisztelettel beszéljen a magyarokról!

Erőteljesen reagált Menczer Tamás a szlovák külügyminiszter, Rastislav Káčer kijelentéseire, amelyekkel Magyarországot és a magyar embereket minősítette.

Erőteljesen reagált Menczer Tamás a szlovák külügyminiszter, Rastislav Káčer kijelentéseire, amelyekkel Magyarországot és a magyar embereket minősítette. Az államtitkár szerint a szlovák külügyminiszter „csak akkor érzi jól magát, ha rendszeresen minősíthetetlen stílusban beszél a magyar miniszterelnökről”.

Felszólítjuk Szlovákia külügyminiszterét, Rastislav Kácert, hogy tisztelettel beszéljen a magyarokról!

– írta hivatalos Facebook-oldalán Menczer Tamás, a Külgazdasági és Külügyminisztérium kétoldalú kapcsolatokért felelős államtitkára.

 

Ismert, hogy Kácer külügyminiszter csak akkor érzi jól magát, ha rendszeresen minősíthetetlen stílusban beszél a magyar miniszterelnökről. Azonban emlékeztetnünk kell Szlovákia külügyminiszterét arra, hogy Orbán Viktort a magyar emberek rekordtámogatottsággal választották meg, immár egymás után negyedszer. A magyarok döntését még Szlovákia külügyminiszterének is tiszteletben kell tartania

– olvasható a bejegyzésben. Az államtitkár bejegyzésében arról ír, hogy Orbán Viktor békepárti és szankcióellenes, illetve, hogy a magyarok a migráció és a koronavírus után a jelenlegi válság kezelését is rá bízták.

Ez az a stabilitás, ami Szlovákiára nem kimondottan jellemző. Kácer külügyminiszter is talán hasznosabban tenné, ha a saját országával foglalkozna, amely folyamatosan kormányválságban van

– írta Menczer Tamás.

 

 

(pestisracok.hu)

 

 

 

 

 

[pj-news-ticker]

 


LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

 

Figyelem!

Veszélyben a munkánk, veszélyben a mindenszo.hu!

Mint arról már beszámoltunk, teljesen jogtalanul, és oktalanul a Facebook korlátozta a negyvenezres Facebook oldalunkat. Az elérésünk teljesen lecsökkent, szinte a nullára.

Alternatív módokon is próbálunk hozzátok eljutni, ezért arra kérünk téged is, segítsd a munkánkat, ha teheted, kövess minket a többi közösségi médiában is, mindegyiken szintén naprakész információkhoz, hírekhez juthatsz:

 

TELEGRAM csatornánk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
Telegram – Alkalmazások a Google Playen

TWITTER oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:

Twitter Clearance, 54% OFF | www.ingeniovirtual.com

 

REDDIT oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
ArtStation - Reddit Logo Study

 

VK oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
Fájl:VK.com-logo.svg – Wikipédia

Kövess minket az alternatív Facebook oldalunkon is, itt tudsz csatlakozni hozzá:

Download Facebook (FB) Logo in SVG Vector or PNG File Format - Logo.wine

 

 

 


 

 

Támogasd munkánkat egy lájkkal! Köszönjük!

 


 

 

 

 

 

Köszönjük, főpolgármester: a főváros belső kerületeit ellepték a kábítószerfüggők

Menczer: Ukrajnának mindent meg kell tennie, hogy a magyarokat ért támadások befejeződjenek