in ,

Megy a prolihergelés – Hogy nem szakad le a pofája – Gyurcsány: a 2010 előtti évek a demokratikus, szabad, európai Magyarország évei voltak – Gyurcsány hazudik

Megy a hergelés….

Gyurcsány feszegeti a pofonládát. Azért csinálja, hogy beszéljenek róla, azért ír olyanokat, hogy uralja az ellenzéki politikai teret. Jól csinálja, mert most mi is sajnos róla fogunk beszélni, ugyanis cáfolni kell Gyurcsány hazugságait.

 

Nézzük:

 

Gyurcsány Ferenc úgy fogalmazott: „A 2010 előtti évek a demokratikus, szabad, európai Magyarország évei voltak. Terhelve sok vitával, ahogy demokráciában szokásos”.

Az ellenzéki politikus úgy véli, hogy akkor

„szabad volt a sajtó, széles a sztrájkjog, működött a társadalmi érdekegyeztetés, iskolái, egészségügyi intézményei voltak az önkormányzatoknak,

független volt az igazságszolgáltatás, az alkotmánybíróság, a versenyfelügyelet. Nem kormánypárti pártkatona volt a köztársaság elnöke” – utalt ezzel Novák Katalinra.

 


 

 

Elég ennyi részlet Feritől.

 

Cáfoljuk sorra:

 

Gyurcsány:

A 2010 előtti évek a demokratikus, szabad, európai Magyarország évei voltak. Terhelve sok vitával, ahogy demokráciában szokásos.

 

A mindenszo.hu válasza:  Gyurcsány is tudja, hogy hazudik. A szemkilövetés: nem demokratikus. A lovasroham: nem demokratikus. A kardlapozás: nem demokratikus. A Magyar Rádió udvarában összehugyozásig verni és térdepeltetni az ártatlanokat: nem demokratikus. Hazudozni össze-vissza miniszterelnökként: nem demokratikus. Meghamisítani a gazdasági adatokat: nem demokratikus.

 

Gyurcsány:

szabad volt a sajtó, széles a sztrájkjog, működött a társadalmi érdekegyeztetés, iskolái, egészségügyi intézményei voltak az önkormányzatoknak…

 

A mindenszo.hu válasza: Nem volt szabad a sajtó. Gyurcsány hazudik. Liberális gőzhenger volt a médiában, nem léteztek jobboldali fórumok, sehol, semmilyen szinten. A sajtó a baloldal uralma alatt volt. Az iskolák sem működtek rendesen: iskolák százait zárták be, egészségügyi dolgozók ezreit rúgták ki, kórházakat zártak be az ország egész területén. Az önkormányzatok pedig eladósodtak, a második Orbán-kormány fizette ki az önkormányzatok adósságait.

 

 

Megállapítás: Gyurcsány hazudott. Gyurcsány hergel. Feri hazudik reggel, éjjel, meg este.

 

Ennyit tud. Gyurcsány egy kommunista, aki egy zsidóktól lopott villában lakik.

 

 

 

mindenszo.hu

 

Kibújt a szög a zsákból – Úgy néz ki a DK-s Vágó István imádja Rákosi Mátyást – Tőle idézett ismét

Hivatalos: Georgia Meloni egy libsi, elárulta a nemzeti oldalt – Szövetség formálódik Meloniék és az Európai Néppárt között