in ,

Deutsch Tamás kiakadt: Gyurcsány Ferenc több mint hárommillió magyar embert újra lefasisztázott.

Deutsch üzent

„Gyurcsány Ferenc egy senkiházi gazember. Mondandójával nem foglalkozunk, maximum csak módjával. Ez a senkiházi ma az összes Fideszest, több mint hárommillió magyar embert újra lefasisztázott. Hát akkor erről most néhány keresetlen szót, persze csak módjával.

Én egy holokauszt túlélő fia vagyok. Mondhatnám ennek a szarházinak, de mégsem teszem, mert nem érdemli, hogy egy holokausztot túl nem élő zsidó családtól a fasiszták/a nácik/a nyilasok által elkobzott, majd a kedves felesége kommunista nagyapjának kiutalt rózsadombi villában pöffeszkedve aztán végképp senkit ne fasisztázzon.

Mondhatnám, de mégsem mondom ennek a rettenetes fehérjehalmaznak, hogy a Rákosi- és a Kádár-féle kommunista rendszerek »progresszív« hagyományát hűségésen követi, amikor a jóakaratú magyarok többségét unblock lefasisztázza (ld.: »a fasiszta nemzet«  kommunista hazugságát).

Amit viszont mondani akarok, az csupán egyetlen dolog: a családom tagjait, hatszázezer zsidó honfitársunkat, hatszázezer magyar zsidót pusztított el a fasiszta/náci/nyilas diktatúra. Mindegyik áldozat emlékét, valamennyi túlélő családtag fájdalmát, minden jóakaratú magyar ember együttérzését a lehető legdurvábban gyalázza meg amit csinál, amikor egy szabad választáson az ő pártját sokadjára elfenekelő politikai ellenfelét a rá jellemző gyűlölettől elvakítva lefasisztázza, és ezzel a fasiszta/náci/nyilas diktatúrát relativizálja. A fasizmust relativizálni bűn. De mi mást is várjunk egy senkiházi gazembertől? Ennyi.”

 

– írja Deutsch Tamás.

 

 

 

 

A Barátok Közt egykori sztárja üzent Gyurcsány ügyvédjének: idefigyelj Czeglédy, te doktorok Bubója!

Kibújt a szög a zsákból – Úgy néz ki a DK-s Vágó István imádja Rákosi Mátyást – Tőle idézett ismét